Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

"Vaccin" Letsel Film: Bedrogen, Beschadigd & Genegeerd

Ze deden wat hun gezegd werd, maar nu zijn ze gewond en worden genegeerd.

UK CV Family: A Letter to my MP' is een film die de verhalen documenteert van leden van UK CV Family, een steungroep voor mensen met vaccinatieverwondingen.

Farmaceutische bedrijven kregen wettelijke vrijwaring, wat betekent dat degenen die letsel hebben opgelopen geen schadevergoeding kunnen eisen. De regering betaalde miljarden voor de vaccins en nog eens miljarden voor mediacampagnes om een hoge acceptatie te garanderen. De farmaceutische bedrijven maakten daardoor miljardenwinsten.

Desondanks negeren parlementsleden en farmaceutische bedrijven degenen die gewond zijn geraakt. Sinds mei 2022 heeft de Britse regering nog geen enkele betaling gedaan om de getroffenen te helpen. Toch zien sommigen zich geconfronteerd met het vooruitzicht alles te verliezen omdat ze niet meer kunnen werken.

De film steunt Sir Christopher Chope MP en zijn Wet Schadevergoeding Vaccins die door het Britse parlement wordt behandeld. In het wetsvoorstel wordt opgeroepen tot een onafhankelijk onderzoek naar de omvang van vaccinatieschade in het VK en naar de ontwikkeling van het huidige betalingssysteem, dat niet op zijn doel is berekend.

Wij hopen dat dit zal inspireren tot soortgelijke acties over de hele wereld, met inbegrip van Canada, waar goede mensen zijn beschadigd en hulpeloos zijn achtergelaten. Kom meer te weten, vind middelen voor "vaccin" gewonden, en steun de UK CV Familie hier.

We zijn allemaal uitgenodigd om James Wells te vergezellen bij een live vertoning van deze film op donderdag 9 juni 2022 door de World Council for Health Newsroom.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands