Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Ryan Cole: Lipide nanodeeltje + een gen is een kernbom.

Uitzonderlijk Dr. Ryan Cole interview

Hier is een uitzonderlijk 20 minuten durend waarheidsgetrouw interview met Dr. Ryan Cole, van Helder Licht Nieuws. De covid injecties leveren geen voordeel op. Ze zijn uiterst gevaarlijk en laten veel mensen dood of gewond achter, en er zullen er nog meer volgen. De injecties worden op criminele wijze toegediend door enkele van de meest meedogenloze en onbetrouwbare mensen in de wereld.

Het vervolgen van eerlijke dokters, het arresteren van vrijheidslievende truckers en het censureren van waarheidssprekers verandert niets aan de feiten. De covid injectie campagnes zijn een gewelddadige misdaad. Dr. Cole is een van 's werelds meest deskundige artsen over dit onderwerp. Hij doet geweldig werk met het uitleggen van de laatste stand van de wetenschap in termen die we allemaal kunnen begrijpen.

Dank u Bright Light News

Hier is een kort artikel betreffende het citaat (links) waarnaar verwezen wordt in het Dr. Cole Bright Light News interview. Gelieve te bezoeken Helder Light Nieuws voor uitzonderlijke echte journalistiek, en steunen hun moedige inzet om de waarheid te vertellen en levens te redden.

Ik word nog steeds hevig aangevallen door het College van Artsen en Chirurgen van Ontario omdat ik u de waarheid vertel, levens red en de criminele covid-onderneming ontwricht. We blijven ons volledig inzetten en werken aan het bevorderen van de waarheid en gerechtigheid van de covida-beweging op vele fronten, gezien en ongezien. Ik heb mijn carrière en inkomen opgeofferd en ik heb uw steun nodig en waardeer die: https://drtrozzi.org/donate/ 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands