Dr. Mark Trozzi

Canada's Dr Shoemaker legt Covid waarheden duidelijk uit

Ivermectine werkt maar is verboden; de "vaccins" werken niet maar worden gedwongen.

Dr Shoemaker heeft z'n huiswerk gedaan. Hij is zeer goed op de hoogte van het onderwerp covid en de gedwongen injecties. Hij is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Ik denk dat dit korte interview kan dienen om goede mensen te helpen die verward zijn over covid en de injecties.

Hij presenteert ook enkele belangrijke updates voor degenen die al goed over het onderwerp zijn bestudeerd. Dit omvat dat de eerste kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar in het Verenigd Koninkrijk die werden geïnjecteerd, een sterftecijfer hadden dat 52 keer hoger lag dan dat van hun niet-geïnjecteerde leeftijdgenoten! Dat is informatie die werd begraven, terwijl de injecties verder werden opgedrongen aan de kinderen.

Wij zijn vereerd dat wij de boodschap van Dr. Shoemaker onder de aandacht van het volk mogen brengen en wij danken hem voor zijn moed en integriteit.

Bedankt Laura Lynn Tyler Thompson voor dit interview met Dr. Shoemaker.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands