Dr. Mark Trozzi

Dr David Martin: Terrorisme, Moord en Racketeering

De bewapening van het spike eiwit van het WIV1 Wuhan virus heeft een papieren spoor. De covid-onderneming is een geval van massamoord met voorbedachten rade. Trudeau is er diep bij betrokken.

Expert in wereldwijde intellectuele eigendom Dr David Martin heeft samengesteld overweldigend bewijs van de misdaden die betrokken waren bij de creatie en lancering van het Wuhan-virus, alsmede de creatie en gedwongen toediening van de covid-biowapeninjecties.

Hij leidt ook effectieve acties in Amerikaanse rechtbanken, waaronder de rechterlijke overwinning die "masker" mandaten beëindigde in Florida luchtvaartmaatschappijen, de Utah dient klacht in tegen de gedwongen injectiesen hangende strafrechtelijke aanklachten.

Wij kunnen acties ondernemen, zijn werk volgen en steunen op Nu vervolgen.

Dr. Martin gaat voorop en moedigt ons aan om al onze inspanningen te richten "op de strafrechtelijke vervolging van terroristen die nu hebben geholpen en medeplichtig zijn aan de moord op miljoenen".

Dit omvat Trudeau en andere Canadese instellingen en mensen. Dr. Martin stelt: "Elke wetshandhavingsfunctionaris die Trudeau steunt, is medeplichtig aan de criminele handelingen van de regering van Canada, de criminele handelingen van de Universiteit van British Columbia en de criminele handelingen van Acuitas, Alcanna en haar principes Thomas Madden en Pieter Cullis

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands