Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr David Martin: Terrorisme, Moord en Racketeering

De bewapening van het spike eiwit van het WIV1 Wuhan virus heeft een papieren spoor. De covid-onderneming is een geval van massamoord met voorbedachten rade. Trudeau is er diep bij betrokken.

Expert in wereldwijde intellectuele eigendom Dr David Martin heeft samengesteld overweldigend bewijs van de misdaden die betrokken waren bij de creatie en lancering van het Wuhan-virus, alsmede de creatie en gedwongen toediening van de covid-biowapeninjecties.

Hij leidt ook effectieve acties in Amerikaanse rechtbanken, waaronder de rechterlijke overwinning die "masker" mandaten beëindigde in Florida luchtvaartmaatschappijen, de Utah dient klacht in tegen de gedwongen injectiesen hangende strafrechtelijke aanklachten.

Wij kunnen acties ondernemen, zijn werk volgen en steunen op Nu vervolgen.

Dr. Martin gaat voorop en moedigt ons aan om al onze inspanningen te richten "op de strafrechtelijke vervolging van terroristen die nu hebben geholpen en medeplichtig zijn aan de moord op miljoenen".

Dit omvat Trudeau en andere Canadese instellingen en mensen. Dr. Martin stelt: "Elke wetshandhavingsfunctionaris die Trudeau steunt, is medeplichtig aan de criminele handelingen van de regering van Canada, de criminele handelingen van de Universiteit van British Columbia en de criminele handelingen van Acuitas, Alcanna en haar principes Thomas Madden en Pieter Cullis

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands