Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Twee olifanten die ze ons willen laten negeren. Dr Rob Verkerk PhD

Geweldige inzichten in immuniteit, ziekte, en gezondheid; in minder dan 7 minuten, van Dr Rob Verkerk PhD en ANH International

Dank u Dr Rob Verkerk en het team van ANH International. Deze korte video volgt de geschiedenis van het denken over ziekte van lang geleden tot de huidige tijd. Het onthult misleidingen die aan de basis hebben gestaan van veel gevaarlijke hedendaagse praktijken; en biedt eerlijke eenvoudige inzichten voor het bereiken van een goede gezondheid terwijl ziekte wordt vermeden; en dat alles in minder dan 7 minuten.

Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Oprichter, uitvoerend en wetenschappelijk directeur van Alliance for Natural Health

Al meer dan drie decennia heeft Rob Verkerk een intieme relatie ontwikkeld met de spanningsvelden tussen wetenschap en recht, tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, tussen de overheid en de mensen - en niet in de laatste plaats - tussen de interne en externe omgeving van de mensheid. Hij is afgestudeerd aan het Imperial College in Londen, waar hij ook 7 jaar als postdoctoraal onderzoeker heeft gewerkt.

In 2002 richtte Dr. Verkerk de Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) op en is sindsdien uitvoerend en wetenschappelijk directeur van deze organisatie. Hij heeft juridische acties geleid om het recht op natuurlijke gezondheid te beschermen en campagne gevoerd tegen drinkwaterfluoridering en genetisch gemodificeerde gewassen. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het blootleggen van de beperkingen van de klassieke risicoanalyse zoals die door de overheid wordt toegepast op voedingsmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten en hij is een erkend pionier bij de ontwikkeling van nieuwe, wetenschappelijk rationele benaderingen voor risico/baten-analyse. Hij is tevens wetenschappelijk directeur van ANH-USA.

Dr. Verkerk is auteur van zo'n 60 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en conferentieverslagen en levert regelmatig bijdragen aan tijdschriften en andere populaire media. Hij is een bekwaam en inspirerend spreker en communicator over een breed scala van onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid in de gezondheidszorg, landbouw, voedselkwaliteit en aanverwante gebieden.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands