Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Onze plicht om te overleven

Zelfs als de politie, het leger en de rechtbanken falen, moeten wij overleven en de mensenrechten en de rechtsstaat herstellen.

Ik was vereerd toen Dr Sam Dube mij vroeg om afsluitend commentaar te geven op een interview dat hij onlangs had met drie leiders van de World Council For Health: Dr Kat Lindley, grondwettelijk advocaat Michael Alexander en mijzelf, over het stoppen van de snel voortschrijdende strategieën van de WHO om de wereld te onderwerpen aan een wereldwijde dictatuur.  

Bij gratie zijn deze twaalf minuten boordevol nuttige info. Als dit met je resoneert, raad ik je aan om ook belangrijke inzichten van mijn collega's mee te nemen, in het volledige interview hier: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands