Dr. Mark Trozzi

Zelfs als de politie, het leger en de rechtbanken falen, moeten wij overleven en de mensenrechten en de rechtsstaat herstellen.

Ik was vereerd toen Dr Sam Dube mij vroeg om afsluitend commentaar te geven op een interview dat hij onlangs had met drie leiders van de World Council For Health: Dr Kat Lindley, grondwettelijk advocaat Michael Alexander en mijzelf, over het stoppen van de snel voortschrijdende strategieën van de WHO om de wereld te onderwerpen aan een wereldwijde dictatuur.  

Bij gratie zijn deze twaalf minuten boordevol nuttige info. Als dit met je resoneert, raad ik je aan om ook belangrijke inzichten van mijn collega's mee te nemen, in het volledige interview hier: https://rumble.com/v131m0l-the-5th-doctor-ep.-19-danger-ahead-world-council-for-health-condemns-ominou.html

 

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands