Dr. Mark Trozzi

Help Joseph Bourgault de CPC uit handen van het WEF te nemen

WEF-agenten in Canada ontmaskerd, met enkele verrassingen

Als u al een tijdje bij ons bent, dan weet u dat de WHO en de WEF zijn vijanden van de mensheiden top-down uitvoerders van de covid-misdaden tegen de menselijkheid.

De lezer weet waarschijnlijk ook dat Trudeau, Freeland, Singh, en vele anderen WEF-agenten zijn die binnen onze regeringen tegen ons werken. Als alle partijen geleid worden door en vol zitten met WEF agenten, dan is er eigenlijk geen verschil tussen hen. Het zijn verschillende vingerpoppen aan dezelfde boze hand.

Nu steeds meer mensen zich bewust worden van het kwaad van de WHO en het WEF, lijkt het erop dat het WEF bezig is een aantal van deze marionetten van hun website te schrappen. Als deel uitmaken van het WEF impopulair wordt bij een verlicht publiek, kan dat de campagnes van hun kandidaten schaden. Ze kunnen zich voorlopig gewoon in het openbaar distantiëren en onder de radar blijven, terwijl ze verkiezingen winnen en doorgaan met de infiltratie van onze regering namens onze vijanden.

Web.archive.org is een geweldige site voor detectives. Zij hebben in de loop der tijd grote delen van het internet gearchiveerd, zodat wij toegang kunnen krijgen tot het internet zoals het was, op bepaalde data, in het verleden. We kunnen vergelijken en zien wanneer iemand of iets geschrapt is. Als iets zoals de knusse relatie van een politieke kandidaat met het WEF werd geschrapt, zal het nog steeds in hun archieven opduiken.

Hier is een korte video die het gebruik demonstreert van deze "Way Back Machine" op web.archive.com, om te zoeken naar de populaire kandidaat voor het leiderschap van de PC-partij, Pierre Poillievre, op de WEF-website.

OPMERKING: Om na te gaan of iemand een WEF-agent is, voert u gewoon hun gegevens in de "terugweg machine" in (https://web.archive.org/): https://www.weforum.org/people/voornaamachternaam

We pasten deze test toe op de lijst van PC leiderschapskandidaten van de officiële site en de onderstaande tabel gegenereerd:

Wie van deze kandidaten wordt door het WEF gecompromitteerd?

Joseph Bourgault

Canadian Truth Seeker on Twitter:
Joseph Bourgault

Het mag geen verrassing zijn dat de twee kandidaten die volgens de corrupte staatspropagandisten aan de leiding gaan (Pierre Poilievre en Jean Charest) beide een WEF-achtergrond hebben. Het is ook leuk om te zien dat er enkele kandidaten zijn die geen WEF zijn.

Er is nog een kandidaat die niet eens op hun site staat waar ik je over wil vertellen: Joseph Bourgault

Denk even met me mee Joseph Bourgault, misschien wilt u Joseph helpen de PC partij weg te halen van de WEF infiltranten, en haar in echte dienst te stellen van de Canadezen.

Joseph Bourgault is niet alleen een man van woorden. Hij leidt een zeer succesvol landbouwmachinefabriek in Saskatchewan die hun werknemers beschermden tegen alle misbruiken van het covid mandaat, inclusief gedwongen injecties. Zij hebben ook presentaties gegeven aan de regering van Saskatchewan waarin zij deze aanpak uiteenzetten en grote druk op hen hebben uitgeoefend om hun houding ten opzichte van de mandaten aan te passen.

Joseph heeft massaal steun verleend aan de Freedom Convoy Truckers. Toen het Trudeau regime de truckers tien miljoen dollar aan donaties belemmerde (stal), kwam Joseph's organisatie Canadians for Truth tussenbeide en zorgde ervoor dat de mensen behoorlijk werden gehuisvest en gevoed, terwijl hij ook het Freedom Convoy team ondersteunde door ervoor te zorgen dat het protest vreedzaam en georganiseerd bleef, niet alleen met de truckers, maar ook met de politiediensten van Ottawa. Joseph zorgde voor 3 weken onderdak, vergaderzalen en steun aan mensen die zich geen voedsel of onderdak konden veroorloven. Er waren ook uitgaven om het moreel van de truckers tijdens de manifestatie hoog te houden. De omvang en de kosten van de steun die Joseph aan het Vrijheidskonvooi verleende, waren monumentaal.

Ik ben ook betrokken geweest bij zaken waarin Joseph Bourgault blijk heeft gegeven van extreme toewijding bij de verdediging van Canadezen tijdens de covurenoorlog. Dit omvat belangrijk werk ter bescherming van kinderen tegen de gedwongen injecties.

Oproep tot actie: Met efficiënte massa-actie, kunnen we Joseph helpen de leiding veilig te stellen. Hier is hoe.

  1. Om in de race voor het leiderschap te blijven, moet elke kandidaat op 29 april om 17.00 uur ED $300,000 hebben ingezameld. Joseph heeft al de maximaal toegestane persoonlijke donatie gedaan ( $1675). Tot nu toe heeft zijn campagne 1.340.000 pond opgehaald. Om Joseph in de race te houden moet er voor vrijdag 29 april om 17.00 uur nog eens $160.000 zijn ingezameld. Deze donaties worden hier gedaan:  https://www.josephbourgault.ca/copy-of-support
  1. De leider van de CPC-partij zal in september worden gekozen door de leden van de PC-partij. Om voor de leider te kunnen stemmen, moet men vóór 1 juni 2022 lid zijn van de PC-partij. U kunt lid worden van de PC partij met een donatie van $15 hier: https://donate.conservative.ca/en/membership/
  1. In september mogen we, als een groot waarheidsgetrouw toeval, deze nobele man kiezen om de PC partij van Canada te leiden.

Samengevat

Kort samengevat zijn de drie stappen in deze actie die deze week voor het eerst doneren aan Joseph's campagne, tweede stemgerechtigd lid worden van de partij voor de CPC vóór 1 junien als laatste als CPC-lid, stem op Joseph voor de leider van de partij in september.

Hoe zit het met de PPC?

People's Party of Canada set up in all 338 ridings ahead ...
Maxime Bernier

Maxime Bernier en de PPC zijn de afgelopen twee jaar de enige partij geweest die consequent de mensenrechten, het Canadese handvest en de coviene waarheid heeft gesteund.   

We zullen Max of de PPC zeker niet in de steek laten. Mag ik hier twee punten aan toevoegen?

Ten eerste kunnen we Max en de PPC blijven steunen en doneren, zelfs tijdens onze overgangsperiode als kaartdragende PC-leden van iets vóór juni tot de leiderschapsverkiezingen in september.

Ten tweede stelde ik Joseph Bougault de volgende vraag: "Als wij helpen deze drempeldrempelkwestie op te lossen en jij in de race blijft, zullen de mensen zich misschien lang genoeg bij de CPC aansluiten om jou tot leider te kiezen, voordat zij terugkeren naar hun betrokkenheid bij en lidmaatschap van de PPC en Max, omdat zij tenminste dit deel van je campagne om de controle over de CPC uit handen van het WEF te worstelen, hebben gesteund. Maar als u de leider van de SCB bent, brengt u dan Max terug in de gelederen, of vormt u een fusie van de SCB en de EVP? Als je het leiderschap wint en Max omarmt, zou dat de deal met miljoenen zeker bezegelen."

Joseph Bougaults antwoordde: "We hebben Maxime nog niet ontmoet, maar er zijn beleidslijnen die zij volgen en waar wij duidelijk achter staan. Daarom denken wij dat dit een belangrijke manier kan zijn om de Canadezen te verenigen, als er overeenstemming is met de CPC en de PPC."

Maxime Bernier verliet de CPC partij omdat ze corrupt was. We hebben een kans om Joseph Bourgault te helpen de PC-partij terug te veroveren en haar te bevrijden van corruptie en de WEF-plaag.

Mag ik nog een laatste gedachte delen over het grote plaatje van de federale politiek in Canada? Ik hoop dat wettige justitie hoog en laag de covid-criminelen neerhaalt, en dat we niet tot 2025 in deze huidige dystopie hoeven te worstelen om te overleven, alleen maar hopend dat er wettige verkiezingen zullen zijn. Ik heb er geen vertrouwen in dat het huidige marionettenregime van het WEF, dat in alle grote politieke partijen is ingebed, vrije en eerlijke verkiezingen zal toestaan; het is echter belangrijk dat we noodplannen hebben.

Wat er verder ook gebeurt, de PC-partij terugpakken van het WEF is een zeer goed streven. Het lijkt erop dat elke echte ethische en intelligente politicus zich op dit moment zeer bewust zou moeten zijn van en zeer luidruchtig zou moeten spreken over de coviden-oorlog, terwijl hij absoluut tegen het WEF, de WHO, en alle coviden-misdaden tegen de menselijkheid is. Elke kandidaat die niet fel gekant is tegen het covide-misdadigersyndicaat is, naar mijn mening, een complete grap en niet te vertrouwen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands