Dr. Mark Trozzi

"We komen voor jullie!" Australische senator Malcolm Roberts waarschuwt

Premier Scott Morrison, minister van Volksgezondheid Greg Hunt en andere misdadigers worden gewaarschuwd door senator Malcolm Roberts.

Senator Roberts, die volledig op de hoogte was van het Australische onderzoek naar Covid Under Question, gaf deze compacte samenvatting aan het Parlement, alvorens de "Eerste Minister, de Minister van Volksgezondheid, het Federale Ministerie van Volksgezondheid, en allen in de Senaat en het Huis van Afgevaardigden die deze misdaad hebben begaan, te waarschuwen". "We laten jullie er niet mee wegkomen. We komen jullie halen. We hebben het uithoudingsvermogen om jullie op te jagen en dat zullen we zeker doen!"

Covid onder vraag

Het was senator Malcolm Roberts van Queensland die organiseerde Covid onder vraagDit was een partijoverschrijdend onderzoek naar de reactie van de Australische regering op COVID-19. Het werd gehouden op 23 maart 2022. Bij Covid Under Question waren artsen, wetenschappers, deskundigen, economen en anderen betrokken die allen getuigden over de reactie van de regering op COVID. Deze "reactie" van de regering was op sommige momenten ongeloofwaardig. De absurditeit van de dictaten van de Chief Health Officer en machtsbeluste politici wordt hier allemaal blootgelegd. Het aantal doden en de schade die zij veroorzaakten zijn ongekend.

Voor de geïndexeerde videobibliotheek van de Australische Covid Under Question onderzoek klik hier.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands