Dr. Mark Trozzi

Putin | retraction and correction

Op 3 april publiceerden wij een korte video van de Russische president Vladimir Poetin. In die video leek hij krachtig stelling te nemen tegen de wereldwijde covid-misdaden tegen de menselijkheid. Sindsdien hebben wij vernomen dat de vertaling van zijn toespraak in het Engels niet juist was. We verwijderen nu dat bericht.  

Bij nader onderzoek blijkt dat de toespraak van Poetin veel meer in overeenstemming is met de agenda van het WEF en de WHO, en als zodanig in strijd is met ons begrip van de werkelijke wetenschap en situatie:

Hier is Poetin die in wezen het verhaal van de kovid ondersteunt

Het enige grote huidige verschil tussen Poetin en de propaganda van de regering-Biden met betrekking tot besmettelijke ziekten, blijft beperkt tot beweringen van zowel Poetin als China, betreffende de VS biolabs in de wereld, waaronder Oekraïne, en welke bedreigingen zij voor Rusland kunnen vormen.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands