Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Putin | retraction and correction

Op 3 april publiceerden wij een korte video van de Russische president Vladimir Poetin. In die video leek hij krachtig stelling te nemen tegen de wereldwijde covid-misdaden tegen de menselijkheid. Sindsdien hebben wij vernomen dat de vertaling van zijn toespraak in het Engels niet juist was. We verwijderen nu dat bericht.  

Bij nader onderzoek blijkt dat de toespraak van Poetin veel meer in overeenstemming is met de agenda van het WEF en de WHO, en als zodanig in strijd is met ons begrip van de werkelijke wetenschap en situatie:

Hier is Poetin die in wezen het verhaal van de kovid ondersteunt

Het enige grote huidige verschil tussen Poetin en de propaganda van de regering-Biden met betrekking tot besmettelijke ziekten, blijft beperkt tot beweringen van zowel Poetin als China, betreffende de VS biolabs in de wereld, waaronder Oekraïne, en welke bedreigingen zij voor Rusland kunnen vormen.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands