Dr. Guetzkow: Verraderlijke schoten veel dodelijker dan gedacht

Het Israëlische onderzoek naar ongewenste voorvallen na een booster brengt ongewenste voorvallen aan het licht die honderden en duizenden malen hoger liggen dan passieve systemen als VAERS aan het licht hebben gebracht.

66% van de booster slachtoffers melden ongewenste voorvallen

Uit recente enquêteresultaten van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid blijkt dat de bijwerkingen na herhalingsinjecties honderden, duizenden malen erger zijn dan gedacht. Deze actieve rapportage-enquête verschilt van passieve rapportagesystemen zoals VAERS; dit elimineert het ernstige onderrapportage-element dat bij VAERS optreedt. Hoewel de gegevens van VAERS over sterfgevallen en schade ten gevolge van injecties met coviden nog steeds schokkend zijn, blijkt dat deze injecties nog erger zijn dan we dachten; veel erger!

66% van de slachtoffers van de boosterinjectie meldde ten minste één ongewenst voorval, waarbij de helft van hen moeite had met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Dr. Josh Guetzkow PhD is universitair hoofddocent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, die de gegevens van de Israëlische enquête heeft geanalyseerd en georganiseerd. Hier is zijn beknopte presentatie van 22 minuten voor de Algemene Vergadering van de Wereldgezondheidsraad op 28 februari 2022.

We wilden dit belangrijke nieuws meteen aan u laten weten. De video van de Algemene Vergadering van de WCH van gisteren is nog niet in delen gemonteerd; hier is hij in zijn onbewerkte geheel. De presentatie van Dr. Guetzkow duurt echter 22 minuten, van 45:02 tot 1:07:00, met daarna nog enkele minuten met vragen.

Meer van Dr Guetzkow's werk is beschikbaar op Substack https://jackanapes.substack.com/

Denk je dat de Israëlische minister van volksgezondheid wist hoe gevaarlijk deze injecties zijn?

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands