Dr. Mark Trozzi

Covid leugens en misdaden met artsen Cahill, Ardis, en Trozzi

19 februari aflevering van de Prof Dolores Cahill Show, met Dr Trozzi & Dr Bryan Ardis

Dr. Trozzi voegde zich bij eminent immunoloog en Covid-waarheidsactivist prof. Dolores Cahill, samen met de arts uit Texas dr. Bryan Ardis, die discussieerde over covid-liegen-en-misdaden, en Canada.

Professor Dolores Cahill is een volleerd immunoloog, uitvinder, voorzitter van de World Freedom Alliance, en een gepassioneerd voorvechtster van wetenschap, activisme, en mensenrechten. Zij heeft aan het front gestaan van het blootleggen van de covid waarheid sinds de lancering van de covid agenda tegen alle mensen over de hele wereld. Dr Cahill's belangrijke wereldwijde wetenschappelijke leiderschap omvatte het luiden van de noodklok in het begin van 2020 met betrekking tot Antilichaam Afhankelijke Verbetering; het blootleggen van de fatale resultaten in proefdierstudies van injecties zoals die nu worden opgedrongen aan de wereldbevolking.

Als dertig jaar klinisch arts begrijp ik hoe waar het is dat "we ver zien door op de schouders van reuzen te staan". In de goede geneeskunde zijn de reuzen vaak uitstekende zuivere medische wetenschappers zoals Dr. Paul Alexander, Professor Dolores Cahill , Dr. Geert VandenBossche, Dr. Rob Verkerk en Dr. Michael Yeadon om er een paar te noemen. Deze wetenschappers en anderen zijn voor ons een bron van inspiratie en kennis geweest gedurende de gehele plandemie.

Toen Professor Cahill mij onlangs uitnodigde om te gast te zijn in haar radioshow, greep ik de kans aan om met een persoonlijke held te spreken. Ik hoop dat u geniet van het interview. Prof. Cahill, Dr. Bryan Ardis uit Texas en ik hadden een ontspannen, maar zeer openhartig gesprek. We verkenden onze ervaringen binnen de medische en wetenschappelijke gemeenschap: de trieste overgang van kunst en wetenschap, naar een cultus en plaats delict. De discussie spitste zich ook toe op de Canadese situatie, truckers en Trudeau; alsook op de Wereld Gezondheidsraad; en de zoektocht naar rechtvaardigheid, een einde aan het misbruik en bedrog van coviden, en de terugkeer van de rechtsstaat en de mensenrechten in onze wereld

De wekelijkse live link voor Prof Dolores Cahill Show, en de groeiende bibliotheek van afleveringen is hier te vinden: https://tntradio.live/shows/dolores-cahill-show/ 

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken
Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands