Dr Yeadon: De kalibratie van een moordwapen

Enorme opzettelijke variaties bestaan tussen geforceerde injectie batches

Inleiding

Dr Michael Yeadon is een zeldzame en hoog gekwalificeerde wetenschapper, die zich heeft gehouden aan wetenschappelijke en sociale ethiek vanaf de lancering van de covid-misdaden.

Zijn carrière omvat de voormalige Pfizer VP van RRD (Respiratory Research Development). Nu legt Dr. Yeadon wetenschappelijke gegevens uit die de reden blootleggen van de grote variatie in letsels en sterfgevallen als gevolg van de experimentele injecties. Er is duidelijk bewijs dat de Batch inhoud verschillend is! Hij beschrijft dit opzettelijk verschil tussen de batches als "de kalibratie van een moordwapen"

Over Dr Michael Yeadon

Dr Michael Yeadon is een Allergie & Respiratoir Medisch Wetenschapper met 23 jaar ervaring in de farmaceutische industrie, waaronder als Chief Science Officer voor Pfizer.

"Het is me absoluut duidelijk geworden, zelfs wanneer ik praat met intelligente mensen, vrienden, kennissen ... en ze kunnen vertellen dat ik ze iets belangrijks vertel, maar ze komen tot het punt [waarop ik zeg] 'uw regering liegt tegen u op een manier die kan leiden tot uw dood en die van uw kinderen,' en ze kunnen niet beginnen om ermee om te gaan. En ik denk dat misschien 10% van hen begrijpt wat ik zei, en 90% van hen blanco hun begrip van het omdat het te moeilijk is. En mijn zorg is, dat we dit gaan verliezen, omdat mensen niet willen omgaan met de mogelijkheid dat iemand zo slecht is..." - Dr Michael, April 2021

De door de CCE gekochte en betaalde dinosaurus media proberen hem te bestempelen als een "anti-vaxer", wat absurd is omdat we het niet over vaccins hebben, we hebben het over gedwongen covid-19 injecties die geen vaccins zijn. Dr Yeadon is een medische wetenschapper van wereldklasse op het gebied van de ademhaling, die gedurende alle decennia van zijn carrière geen problemen had met echte vaccins, tot covid en de gedwongen injecties.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

nl_NLNederlands