Dr. Mark Trozzi

President Bukele beschermde zijn volk tegen covid-19

Terwijl de meeste regeringen over de hele wereld gevaarlijke injecties en schadelijke mandaten oplegden, zorgden president Bukele en de regering van El Salvador voor hun mensen.

Vanaf de lancering van covid-19, hebben eerlijke experts, waaronder ikzelf, lifestyle keuzes gepromoot die de gezondheid van ons immuunsysteem optimaliseren. Een natuurlijk en gezond immuunsysteem is de enige echte oplossing voor covid. De belangrijkste factoren van een gezonde immuniteit zijn: goede voeding, beweging, hydratatie, zon, vitamine D, frisse lucht, rust, geestelijke gezondheid, en het vermijden van immuunonderdrukkers zoals alcohol en tabak.

De meeste regeringen hebben volledig verzuimd hun burgers echte gezondheidsadviezen te geven - in plaats daarvan hebben zij "lockdowns" opgelegd die lichaamsbeweging, frisse lucht, zonneschijn en geestelijke gezondheid blokkeerden, en zij hebben veilige en effectieve behandelingen geblokkeerd die levens redden, ziekte tot een minimum beperken, en de ontwikkeling van natuurlijke immuniteit ondersteunen. Zij hebben experimentele injecties opgedrongen, die de infectie of de overdracht van covids niet stoppen, en meer doden hebben veroorzaakt dan alle andere vaccins in de afgelopen dertig jaar samen.

Desondanks hebben zij nog steeds de meedogenloze brutaliteit om de weinige moedige artsen te vervolgen die erop staan de mensen de waarheid te vertellen, en die niet meegaan in de misdaden van de covisten.

Er zijn echter zeldzame uitzonderingen. Dergelijke uitzonderingen moeten wij prijzen en steunen, omdat zij een wereldwijd voorbeeld geven van waar een leider voor moet staan: hun mensen. Dit zijn wereldleiders die het goede voorbeeld geven, door stappen te ondernemen om mensen daadwerkelijk te helpen.

Geniet van deze verfrissende blik op twee prachtige dingen die president Bukele en zijn regering hebben gedaan voor El Salvador. Wij groeten hen.

Publiciteitsadvertentie van de regering van President Bukele over immuun gezondheid

De regering van president Bukele biedt gratis veilige en effectieve behandeling voor covids

De Wereldraad voor Gezondheid (WCH) steunt de regering van El Salvador in hun nieuwe Covid-19 reclamecampagne en dringt er bij andere landen op aan hun voorbeeld te volgen. https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/01/el-salvadors-ad-campaign/18082/

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands