Strafrechtelijk onderzoek naar schuldigen van Oekraïense overheid nu aan de gang

Hier zijn de details, een kans om te helpen met bewijs, en een update over de goede dokter White.

Strafrechtelijk onderzoek aan de gang in het Verenigd Koninkrijk

Het strafrechtelijk onderzoek nr. 6029679/21 van de Londense Metropolitan Police is nu aan de gang. Het omvat beschuldigingen van grove nalatigheid, doodslag en ambtsmisdrijven tegen Dr. June Raine, arts en directeur van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), en tegen Charlie Massey, directeur en griffier van de General Medical Council (GMC).

Het omvat ook beschuldigingen van ernstige criminaliteit tegen ministers van de regering van het Verenigd Koninkrijk (VK), ambtenaren en leidinggevenden van de media.

De strafrechtelijke aanklacht werd ingediend door vier grote activisten van de tegen-covid-agenda: advocaten Philip Hyland en Lois Baylis, gepensioneerd politieagent Mark Sexton, en arts Sam White.

Hier is het bericht dat wij van onze Britse collega's ontvingen. Het bevat een verzoek om bewijsmateriaal van zowel slachtoffers als deskundigen, en bevat details die nodig zijn om het politieonderzoek in Londen te ondersteunen:

Over Dr. Sam White en zijn missie

U herkent misschien Dr Sam White. Hij is een zacht pratende, meelevende arts, een agent voor waarheid en gerechtigheid. In 2021 weigerde Dr. White zich te onderwerpen aan de covid-agenda, injecties te geven of te ontvangen, de leugens van de covid-agenda te steunen, of zijn patiënten het recht op eerlijk advies en goede medische zorg te ontzeggen. Zoals velen van ons over de hele wereld, liep Dr White weg van zijn inkomen en baan. Hij bleef trouw en kreeg de professionele, economische en juridische ontberingen die bij de missie horen. Dit zijn werkelijk vreemde tijden voor eerlijke dokters; medische systemen zijn, net als regeringen, besmet en gecorrumpeerd.

Wereldwijd is de geestelijke, geestelijke en lichamelijke gezondheid van een trieste meerderheid van de artsen gecompliceerd. Zij schenden hun eed, onderwerpen zich aan de agenda van de covids, liegen tegen hun patiënten en zichzelf, en nemen deel aan covid-misdaden tegen de mensheid. Zij blijven winst maken op korte termijn, maar werken mee aan de vernietiging van menselijk leven en de samenlevingen waarvan zij afhankelijk zijn. Zonder hun medewerking zou deze krokodillenoorlog geen kans van slagen hebben.

Dr. White is vrij van die schuld en karmische schuld, maar hij draagt wel dezelfde financiële en juridische complicaties die eerlijke artsen overal ter wereld dragen.

We groeten Dr. White en zijn team!

Dr. White is een nieuwe weg ingeslagen door duurzame gezondheidsoplossingen te bieden op het gebied van de Functionele Geneeskunde: https://www.drsamwhite.com/

Hij zet ook de juridische strijd voort om Britten en uiteindelijk mensen overal te verdedigen met lopende rechtszaken:

  1. Om het vaccinpaspoort onwettig te laten verklaren.
  2. De uitrol van het vaccin stopzetten om een grondige evaluatie van alle mogelijke ernstige ongewenste voorvallen mogelijk te maken.
  3. Om zijn medische licentie schorsing op te heffen.
  4. Als de politie geen ijverig strafrechtelijk onderzoek instelt, moet zij een particuliere strafzaak beginnen tegen de "geachte" Matthew Hancock en anderen wegens het formuleren van een volksgezondheidsbeleid op basis van een ongeschikte diagnosetest en het veroorzaken van zoveel schade daardoor.

Als u achter de juridische campagne van Dr. White wilt staan, hij zamelt hier geld in: https://www.drsamwhite.com/take-back-control-campaign/

8 Minuten Dr. White Video

Hier is een korte video van december 2021, waarin Dr. Sam White kalm de waarheid van de covid blootlegt; zijn eden aan het publiek eerbiedigend, en de tegenreactie van de Criminele Covid Onderneming negerend:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands