Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

"Iedereen die stierf met Covid moet als vermoord worden beschouwd" - Morgan Wallace RN

Beschrijving

Morgan Wallace is een veteraan ICU verpleegster. Ze had een uitstekende tienjarige carrière in het New Hanover County Ziekenhuis. Ze maakte deel uit van de laatste verdedigingslinie tegen Covid, en behandelde mensen met de ergste gevallen wanneer hun ziekte gevorderd was tot een niveau waarbij Intensive Care nodig was. Zij erkent dat vroege behandelingen bijna al het lijden en de dood hadden kunnen voorkomen. Ze verliet haar ICU-carrière en haar inkomen toen het ziekenhuis voorbijging aan gedwongen injectie-mandaten; ze sloot zich aan bij de FLCCC, en biedt nu vroege levensreddende behandelingen voor covid aan haar gemeenschap. Deze veilige, goedkope en effectieve behandelingen worden nog steeds geblokkeerd door grote farmaceutische bedrijven, hun politieke institutionele en media marionetten, en de rest van de criminele covidale onderneming.

Morgan verpakt veel waarheid en goede raad in deze twee minuten, tijdens haar toespraak tot de NHC Schoolraad op 4 januari 2022.

De hele vergadering (Morgan Wallace spreekt om 2:24:40): https://www.youtube.com/watch?v=IVRc9aWjWcI

Transcript van Morgan Wallace's verklaring

Ik ben Morgan Wallace. Ik ben al 10 jaar werknemer van het New Hanover County ziekenhuis.

Ik was je laatste verdedigingslinie bij Covid.

We onderzochten je hart en longen buiten je lichaam met je borstkas open terwijl je op de grond lag te bloeden, en wat ik me realiseerde was dat patiënten nodeloos stierven door het achtergehouden beleid van de overheid voor de behandeling van Covid.

Iedereen die stierf aan Covid moet als vermoord worden beschouwd. Vroege behandeling is altijd effectief geweest.

Ik liep het ziekenhuis uit op de mandaatdag. Ik heb mijn eigen praktijk en ik ben de enige in de stad die Covid patiënten behandelt voor ziekenhuisopname.

Ik heb ook gezien hoe het hele personeel in het ziekenhuis, ook in mijn eenheid, werd ingeënt en daarna Covid kreeg.

Naast allerlei andere kwalen hebt u uw lichaam nu geladen met miljoenen spike-eiwitten en bent u een tikkende tijdbom voor kanker, bloedklonters en wat voor kwaal dan ook die in uw lichaam kan opduiken.

En ik ben het beu om mensen aan dokters te horen vragen of ze behandeld kunnen worden voor Covid, en hun enige optie is een vaccin, of naar huis gaan, of het ziekenhuis in gaan waar je het niet gaat halen.

Ik behandel jullie graag voor Covid voordat jullie naar het ziekenhuis gaan, want een vroege behandeling heeft altijd gewerkt. Ik ben lid van de FLCCC Alliance, NC Physicians for Freedom en de Medical Freedom Summit.

En ik wil jullie allemaal vragen om alsjeblieft te stoppen met het kiezen voor angst en het opzetten van maskers voor onze kinderen.

Het vaccin zal niet werken, vroegtijdige behandeling heeft altijd gewerkt, en wanbeheer van patiënten door de overheid is de reden dat er mensen zijn overleden.

En families hebben dit ingezien en ze staan op en gaan achter de regeringen en het ziekenhuis aan.

Ik was hoog gedecoreerd en zeer gerespecteerd in New Hanover. Ik was de November 2020 werknemer van uitmuntendheid en ik kreeg dit jaar een baan aangeboden van de hoofd medisch directeur van dit ziekenhuis en ik koos ervoor om weg te lopen en op te komen voor wat juist is.

Dus deze maskers op onze kinderen plakken zal niet helpen, evenmin als vaccinatie, en dat moeten we ons allemaal realiseren.

De kat is uit de zak en mensen spreken wereldwijd, inclusief de uitvinder van het vaccin."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands