Open brief aan artsen die gedwongen injectie promoten

Op 9 november publiceerde The Canadian Medical Association Journal dit artikel: SARS-CoV-2 vaccinatie zou verplicht moeten zijn om geneeskunde uit te oefenen in Canada, CMAJ, 9 nov, 2021. Het is geschreven door Drs Andreas Laupacis en Dr Andrew McRae. Op 16 november 2021 heb ik deze brief aan Drs Laupacis en McRae gemaild. Zij hebben nog steeds niet gereageerd, dus deel ik hem nu als een open brief:

Van Dr Mark Trozzi MD op 16 november, 2021.

Beste Drs Laupacis en McRae.

Ik kreeg een verrassend artikel in de CMAJ, getiteld:  SARS-CoV-2 vaccinatie zou verplicht moeten zijn om geneeskunde uit te oefenen in Canada, CMAJ, 9 nov, 2021

Zij beweert dat de experimentele covid-biologica veilig en effectief zijn, en dat alle Canadese artsen gedwongen injecties moeten krijgen als zij het publiek willen dienen. Zij beweert dat dit hun patiënten zou beschermen, hoewel wij weten dat de injecties de infectie of overdracht niet stoppen; dat zij vele gevaren inhouden, waaronder het veroorzaken van meer sterfgevallen in tien maanden volgens VAERS dan alle vaccins samen in de afgelopen dertig jaar, en dat geïnjecteerde mensen een hogere virale belasting hebben. Er zijn nog vele andere bezwaren tegen de injecties en de covid-agenda, waardoor velen van ons hun inkomen verliezen en hun posities opofferen om de wetenschap, de volksgezondheid en de mensenrechten te verdedigen. (Ik denk aan de Canadese Drs. Hoffe, Christian, Hodkinson, Kilian, Phillips, Melbourne, Malthouse en mijzelf om er een paar te noemen).

Hier is een geweldig tweedelig artikel van Dr. Rob Verkerk over de veiligheid en doeltreffendheid van deze injecties. Ik bid dat u ze zult lezen:

  1. https://www.anhinternational.org/news/feature-latest-snapshots-of-a-moving-target-of-a-pandemic-part-one/ 
  2. https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

 

Ik heb het laatste jaar van mijn leven geheel gewijd aan het onderzoek naar en het onderwijs over coviden. Ik nodig u uit om wat van mijn werk over dit onderwerp te bekijken op www.drtrozzi.org  of het werk van wereld experts samen op www.worldcouncilforhealth.org

Er zijn belangrijke wetenschappelijke, ethische en juridische kwesties in de huidige agenda; en ik zou het zeer op prijs stellen als u een blik zou werpen op het werk van velen die tegen hoge kosten ethische wegen hebben gekozen. 

Hoogachtend,

Mark Trozzi, MD

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands