Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Zelfrespect verslaat tirannie - Inspirerende 4 minuten durende video

Inleiding

Kritisch denken is één stap in het overwinnen van tirannie. Een ander belangrijk element is zelfrespect. De zichzelf respecterende kritische denker zal niet meegaan in belachelijke mandaten. Zonder zelfrespect gaan kritische denkers nog steeds mee met misbruik makende onzinnige steeds veranderende autoritaire mandaten. Dat is onderwerping; het betekent een gebroken geest. Laten we afvalligen zijn; kritisch denken en handelen in harmonie met onze inzichten; weigeren om mee te gaan in onzin.

We hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan deze korte inspiratie als wij.

"Zelfrespect is datgene dat elke tirannie in de menselijke geschiedenis heeft beëindigd."

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands