Zelfrespect verslaat tirannie - Inspirerende 4 minuten durende video

Inleiding

Kritisch denken is één stap in het overwinnen van tirannie. Een ander belangrijk element is zelfrespect. De zichzelf respecterende kritische denker zal niet meegaan in belachelijke mandaten. Zonder zelfrespect gaan kritische denkers nog steeds mee met misbruik makende onzinnige steeds veranderende autoritaire mandaten. Dat is onderwerping; het betekent een gebroken geest. Laten we afvalligen zijn; kritisch denken en handelen in harmonie met onze inzichten; weigeren om mee te gaan in onzin.

We hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan deze korte inspiratie als wij.

"Zelfrespect is datgene dat elke tirannie in de menselijke geschiedenis heeft beëindigd."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Steun onze missie

Wij stellen uw donaties zeer op prijs. Uw bijdragen helpen onze steeds diversere inspanningen, gezien en ongezien, om gezondheid, waardigheid, veiligheid en mensenrechten te herstellen, in stand te houden.

Dr. Trozzi's Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

nl_NLNederlands