Dr. Mark Trozzi

Wereldraad voor Gezondheid: Omicron, Boosters, en Spike Eiwit Ontgifting

Wat staat er in deze post?

Omicron, lock downs, inzichten, en spike proteïne ontgifting gids

Vandaag hebben we vier belangrijke nieuwe bronnen van de Wereldraad voor Gezondheid:

  1. een eerste verklaring over de omicron variant,
  2. een officiële verklaring met betrekking tot lockdowns,
  3. een gids voor het ontgiften van de spike proteïnen in covid injectie slachtoffers,
  4. en inzichten om mensen te helpen die meer covid injecties overwegen.

Ook, dit is de agenda voor de Algemene Vergadering van vandaag om 2 uur EST (Toronto tijd) met de nieuwste covid wetenschap, en de nieuwste juridische strategieën om de criminele covid onderneming en de aanval op de mensheid te stoppen: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

De verklaring van de Wereld Gezondheidsraad over Omicron:

Voorproefje:

"De Wereldraad voor Gezondheid (WCH) verzet zich tegen de wijdverspreide paniekzaaierij naar aanleiding van de ontdekking van de B.1.1.529 (Omicron) SARS-CoV-2-variant. Volgens de beschikbare gegevens is deze variant niet zorgwekkender dan andere varianten.

WCH erkent dat alle virussen muteren en dat de natuurlijke immuniteit een betere bescherming biedt tegen virale mutaties dan de Covid-19 inentingen. 

Wij waarschuwen tegen de herinvoering van lockdowns en andere onnodige maatregelen waarvan niet is bewezen dat zij de verspreiding van het virus vertragen. Gebleken is dat deze maatregelen onnodige schade toebrengen."

De World Council for Health verklaring over Lock Downs:

Voorproefje:

"De Wereldgezondheidsraad (WCH) is sterk gekant tegen het gebruik van lockdowns als middel om de verspreiding van SARS-CoV-2 te voorkomen. Het is gebleken dat lockdowns, shelter-in-place orders en mobiliteitsbeperkingen meer kwaad dan goed doen.

Volgens de epidemiologische basistheorie leiden lockdowns niet tot een vermindering van het aantal gevallen op lange termijn, noch hebben zij ooit met succes geleid tot de uitroeiing van een ziekte. Het is vooral contraproductief om buiten de beginfase van een pandemie lockdowns toe te passen".

Spike Eiwit Ontgifting Gids

Door genetische manipulatie beginnen slachtoffers van injecties binnen enkele dagen het giftige coronavirus spike-eiwit te produceren. Bij de meeste mensen blijven de hoge niveaus in het bloed ongeveer een maand aanhouden. Wij bevelen deze injecties niet aan, maar willen ook iedereen helpen die gedwongen of gekozen wordt om de injecties te krijgen. Begin zo snel mogelijk met de ontgifting, zelfs vóór de injecties:

Voorproefje:

Over deze gids
Dit is een gids in ontwikkeling met nieuwe informatie over hoe virale en door vaccins veroorzaakte spike-eiwitten uit het lichaam te verwijderen. De lijsten met kruiden- en andere medicijnen en supplementen zijn samengesteld in een samenwerking tussen internationale artsen, wetenschappers en holistische medische beoefenaars.

Omdat Covid-19-infecties, Covid-19-vaccins en het vraagstuk van de schade door spikeiwitten nieuw zijn, is deze gids gebaseerd op gevestigd en opkomend medisch onderzoek en op de klinische ervaring van internationale artsen en holistische gezondheidswerkers; de gids zal evolueren naarmate nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt.

De opgenomen octrooivrije geneesmiddelen en supplementen zijn mogelijk niet overal ter wereld op dezelfde manier verkrijgbaar.

Booster "Vaccins"

Als iemand die u kent al een prik heeft gehad en overweegt meer covid 19 experimentele injecties of "boosters" te geven, moedig hem dan aan meer te weten te komen en een weloverwogen beslissing te nemen. Hier is een geweldige bron voor dat proces:

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands