Vertrouwde leiders spreken zich uit tegen nieuwe WHO machtsgreep Vandaag om 12 uur

De WHO en hun handlangers vergaderen op dit moment om meer dictatoriale macht over ons uit te roepen. Ondertussen houden vertrouwde leiders een tegenvertelling om 12 uur EST.

Vertrouwt u de WHO?

Vertrouwt u een organisatie die de wereldwijde obstructie van veilige en effectieve behandeling voor Covid-19 leidt; en de wereldwijde gedwongen injectie campagne leidt die een record aantal bijwerkingen en sterfgevallen veroorzaakt, de evolutie van covid-19 varianten binnen de injectie slachtoffers stimuleert, het immuunsysteem van mensen jong en oud vernietigt; terwijl het duidelijk niet de infectie of overdracht van covid-19 blokkeert? Dat is de Wereld Gezondheids Organisatie.

De WHO en hun meesters smeden samen voor meer macht

De WHO met haar onwettige meesters en vele volgelingen vergadert op dit moment om een nieuw "verdrag inzake paraatheid voor pandemieën" te bespreken en mogelijk te ondertekenen. De WHO heeft de afgelopen decennia de basis gelegd voor het autoritaire misbruik en het wereldwijde bestuur dat zij de afgelopen twee jaar over ons allen hebben afgekondigd. Vandaag zijn ze op zoek naar meer macht om de mensheid verder te onderwerpen en hun wereldwijde dictatuur nog dieper in ons leven door te laten dringen.

Vertrouwde leiders tegen

Vandaag organiseert de Wereldgezondheidsraad samen met Trial Site News een legitieme tegenvertelling met ethische wetenschappelijke en juridische deskundigen, om 12 uur EST (Toronto) tijd, wat 19 uur Centraal Afrikaanse Tijd is.

Dit evenement wordt georganiseerd door advocaat/journalist/mensenrechtenactivist Shabnam Palesa Mohamed. en mede georganiseerd door juridisch strateeg/auteur/opvoeder Charles Kovess.

De internationale panelleden zijn onder meer WCH mede-oprichter Dr. Tess Lawrie, samen met Dr. Pinky Ngcakani, Dr. Astrid Stuckelberger, moleculair bioloog Fahrie Hassan, advocaat Obert Kondongwe, en advocaat Omar Khan.

Je kunt hier live bij zijn: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Inschrijven voor het evenement kan hier: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Schendingen van de mensenrechten door de WHO

De huidige mensenrechtenschendingen en het misbruik van de wereld door de WHO, die grotendeels gefinancierd wordt door Bill Gates en GAVI (The Global Alliance for Vaccines and Immunizations) worden vergemakkelijkt door de Internationale Gezondheidsregeling (2005)[2] die in 2005 door 196 landen is ondertekend. Deze IHR is streng en vormt de rechtvaardiging voor de schendingen van de mensenrechten, gedwongen medische ingrepen, gedwongen dodelijke injecties, en nog veel meer, die wij sinds het begin van de scamdemie hebben moeten doorstaan. De misbruikende bevoegdheden die zijn toegekend aan de eigenaars van de WHO en hun tentakels in regeringen over de hele wereld zijn draconisch; maar de roofdieren willen meer.

De WHO beweert deze macht over de mensen te hebben, en streeft naar meer in een nieuw wereld "verdrag"

De huidige IGR van 2005 eist voor de WHO en de lidstaten reeds deze dictatoriale bevoegdheden over de bevolking op:

"- de reisgeschiedenis in de getroffen gebieden nagaan; bewijzen van medische onderzoeken en eventuele laboratoriumanalyses controleren; medische onderzoeken eisen; bewijzen van vaccinatie of andere profylaxe controleren; vaccinatie of andere profylaxe eisen; verdachte personen onder volksgezondheidsobservatie plaatsen; quarantaine of andere gezondheidsmaatregelen voor verdachte personen toepassen; waar nodig de getroffen personen isoleren en behandelen; contacten van verdachte of getroffen personen traceren; verdachte en getroffen personen de toegang tot het land ontzeggen; niet-betrokken personen de toegang tot de getroffen gebieden ontzeggen; en personen uit de getroffen gebieden uitreiscontroles en/of -beperkingen opleggen."

Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, hebben 26 landen, waaronder Australië, Canada, IJsland, Noorwegen, de Republiek Korea, Zuid-Afrika, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Uruguay en lidstaten van de Europese Unie, maar met uitzondering van Rusland, China en India, in maart 2021 besloten om nu, tussen 29 november en 1 december 2021, in een speciale zitting met de Wereldgezondheidsorganisatie bijeen te komen om een nieuw "verdrag" inzake paraatheid voor en reactie op pandemieën te bespreken en eventueel te ondertekenen.

Dr Tedros over het nieuwe "verdrag"

De beruchte communist Dr Tedros, is de directeur-generaal van de WHO sinds 2017. Hij heeft zijn meesters goed gediend en de WHO gebruikt om het wereldwijde autoritaire misbruik en de wereldovername die we sinds de lancering van covid-19 doorstaan, in goede banen te leiden. Tedros verklaarde onlangs dat het nieuwe verdrag nodig is omdat "Het is de enige grote verandering die de wereldgezondheid het meest ten goede komt en ook de Wereldgezondheidsorganisatie meer macht geeft.

De WHO meer macht geven is wel een van de laatste dingen die we willen. Dit voorgestelde nieuwe "verdrag" zou de samengeklonterde werelddictatuur uitbreiden, waarbij de WHO, haar marionetten, zoals Gates, GAVI, de PRC, Big Pharma, centrale banken, en hun vele tentakels, volgelingen en medeplichtigen in de huidige misdaden tegen de menselijkheid, betrokken zijn.

Aanbevolen verdere lectuur

Om meer te lezen over de IGR 2005 en het huidige complot voor meer macht in de naam van een nieuw "verdrag inzake paraatheid voor en reactie op pandemieën", zie Pincipia-Wetenschappelijk en Trial Site Nieuws.

Vertrouwde leiders en wereldberoemde deskundigen tegen

Terwijl de wereldwijde roofdieren gisteren, vandaag en morgen onder de corrupte WHO bijeenkomen om te zoeken naar meer draconische macht, komen legitieme leiders voor positieve verandering in onze wereld, die gezondheids- en juridische experts zijn, bijeen om te discussiëren over "Hoeveel macht moet de WHO hebben na morgen 1 december?"

Deze belangrijke gebeurtenis is om 19.00 uur Centraal Afrikaanse Tijd, dat is 12.00 uur EST (Toronto). U kunt dit hier live volgen: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/  

Inschrijven voor het evenement kan hier: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands