Dr. Mark Trozzi

De Wereldgezondheidsraad baant de weg voor een gezondere wereld

Inleiding

De World Council for Health, een coalitie van medische en op gezondheidsbevordering gerichte organisaties over de hele wereld, is in september van start gegaan met een uitgebreide gids voor een succesvolle behandeling van Covid-19 thuis.

In dit inspirerende, informatieve en versterkende inleidende interview met Shabnam Palesa Mohamed van TrialSite News, schuiven leden van de WCH stuurgroep aan bij TSN om informatie met het publiek te delen over de visie en missie van de WCH, aangesloten leden, activiteiten waar de Raad mee bezig is, spannende komende evenementen, hoe lid te worden en de WCH te steunen, en het belangrijkste, een duidelijke boodschap van waarheid, vertrouwen, gezondheid en vrijheid.

Voor meer informatie, bezoek www.worldcouncilforhealth.org

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands