Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

De Wereldgezondheidsraad baant de weg voor een gezondere wereld

Inleiding

De World Council for Health, een coalitie van medische en op gezondheidsbevordering gerichte organisaties over de hele wereld, is in september van start gegaan met een uitgebreide gids voor een succesvolle behandeling van Covid-19 thuis.

In dit inspirerende, informatieve en versterkende inleidende interview met Shabnam Palesa Mohamed van TrialSite News, schuiven leden van de WCH stuurgroep aan bij TSN om informatie met het publiek te delen over de visie en missie van de WCH, aangesloten leden, activiteiten waar de Raad mee bezig is, spannende komende evenementen, hoe lid te worden en de WCH te steunen, en het belangrijkste, een duidelijke boodschap van waarheid, vertrouwen, gezondheid en vrijheid.

Voor meer informatie, bezoek www.worldcouncilforhealth.org

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands