Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Wat is er met Tiffany Dover gebeurd?

RN vermist sinds instorting bij Pfizer Promo Event december 2020

In december 2020, enkele minuten nadat ze was geïnjecteerd, zakte Tiffany Doves RN in elkaar terwijl ze sprak op het Pfizer "Vaccine" promotie evenement van haar ziekenhuis. Sindsdien wordt ze vermist. Herinnert u zich deze beelden van Tiffany Dover RN die in elkaar zakte na te zijn geïnjecteerd met Pfizer's experimentele Covid-19 biologic in 2020, terwijl ze een promotie voor de injectie filmde?

Wat is er met Tijffany gebeurd? Is ze echt flauwgevallen? Leeft ze nog?

In dit artikel onderzoekt John Platinum Goss de verdwijning van TIffany, haar vermoedelijke dood na de injectie met Pfizer, massale financiering achter de schermen, en een doofpotaffaire met hoge inzet:

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands