Dr. Mark Trozzi

Oorlog tegen de waarheid met dokters Paul Alexander en Mark Trozzi

Bedankt Iron Will en Strong and Free Canada voor dit intense interview met Dr Paul Alexander en Dr Trozzi

Inleiding

Dr. Paul Alexander en Dr. Mark Trozzi bespreken hier de onderdrukking van de wetenschap, het muilkorven van artsen en deskundigen, de vervolging van ethisch integere wetenschappers en artsen, door agenten in de regering, colleges van artsen en chirurgen, universiteiten en andere instellingen. De wetenschap is zo duidelijk. Iedereen die ons vertelt dat deze injecties "veilig en effectief" zijn, is onbekwaam, liegt, of beide.

Dit interview zit boordevol persoonlijke, politieke en wetenschappelijke informatie. Het is ook opbeurend; we geven geen duimbreed toe op deze criminele agenda.

Hier zijn een paar citaten uit het interview:  

Over bedreigingen van de pers (Dr Alexander):

Een verslaggever van de Washington Post vertelde me: "We werken als een roedel. Als we op jullie afkomen [voor onze verhalen] weten we dat een klein aantal van jullie zelfmoord gaat plegen. We weten dat jullie je van het leven zullen beroven. Dat is normaal. We gaan je leven afbranden. Tegen de tijd dat we met jullie klaar zijn, kunnen jullie geen baan meer krijgen. We beroven je van je huis. We doen alles wat we moeten doen om je in een pauper te veranderen. En als je dat allemaal overleeft, schrijven we op zo'n manier dat we een gestoorde gek ophitsen om achter je aan te komen, jou en je familie te stalken, en je iets aan te doen."

Over het hersenspoelen van het publiek (Dr. Trozzi):

"We weten allemaal wat massahypnose is, we weten allemaal wat voor massale psyop er met de wereld is gedaan. Het lijkt nu meer op een sekte dan op een samenleving."

Over hun inzet om voor de waarheid te vechten (Dr Alexander):

"Als ze dachten dat ze mij, Dr. Trozzi, Dr. Phillips, Dr. McCullough het zwijgen konden opleggen, hebben ze alleen opgevoerd ons op. We zijn nog maar net begonnen. We gaan er zolang mee door als nodig is en we hebben effect. Zolang zij willen spelen, zullen wij spelen."

We raden aan een abonnement te nemen op de Sterke en Vrije Uitzending

Iron Will is een van de beste Canadese journalisten van dit moment. The Strong and Free Broadcast is onafhankelijk van overheidsfinanciering, en doet geweldig werk door de feiten bloot te leggen. Wij raden u ten zeerste aan een abonnement te nemen op hun Rumble-kanaal voor ongecensureerde en eerlijke journalistiek, zoals de pers bedoeld is.

Dr. Paul Alexander: De aanval op wetenschappelijke dissidentie wordt steeds brutaler

We hebben zoveel aan Dr. Paul Alexander te danken. Hij heeft een doctoraat in epidemiologie en is een wetenschapper van wereldklasse met een zeer indrukwekkend CV. Gedurende het hele coviden-tijdperk is Dr. Alexander trouw gebleven aan de feiten, nauwgezet in de wetenschap, en volledig toegewijd om ons de waarheid te vertellen, ongeacht de druk op de agenda van de coviden-industrie en al hun volgelingen. We willen u graag één van zijn publicaties over de oorlog tegen de waarheid aanbevelen: The Attack on Scientific Dissent Becomes ever more Brutal.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands