"Veilig en doeltreffend" NIET

Deze injecties zijn in geen geval veilig of effectief

Inleiding

De criminele Covid Onderneming en hun volgelingen in de regering, de media, instanties voor medische vergunningen en andere instellingen, misleiden en dwingen onschuldige mensen tot gedwongen Covid-19 experimentele biologica die zij "vaccins" noemen en waarvan zij beweren dat zij "veilig en effectief" zijn.

Artsen en veel verpleegkundigen behoren tot de massa's die van hun loopbaan weglopen, in medische apartheid, omdat zij weigeren de prik te nemen.

Ethische en goed bestudeerde artsen zoals de Canadese Drs Hoffe, Christian, Malthouse, Payne, Hodkinson, Benoit, Kilian, Tennenbaum, Phillips, Turek, Milburn, Alexander, en Trozzi , om er een paar te noemen, die hun kennis over covid en deze injecties hebben gedeeld, worden aangevallen door institutionele autoritairen en hun medeplichtigen in de media. 

Dr Rob Verkerk PhD is de oprichter van de Alliance for Natural Health International. De ANH (anhinternational.org) is een betrouwbare bron voor gezondheidsinformatie. Wij bevelen de ANH ten zeerste aan als een organisatie om steeds weer naar terug te keren voor eerlijke wetenschappelijke gezondheidsinformatie.

Hier presenteren Dr. Verkerk en de ANH de gegevens die aantonen dat deze zogenaamde "vaccins" absoluut niet veilig zijn. Uit gegevens van het Vaccine Adverse Events Reporting System uit de VS blijkt nu dat deze injecties tot nu toe dit jaar meer doden hebben veroorzaakt dan alle vaccins samen over een periode van dertig jaar. De effectiviteit van het "vaccin" was medio augustus 2021 op 41% en daalt.

U hoeft zich niet af te vragen wie u de waarheid vertelt: de artsen die hun broodwinning en carrière opofferen om u te waarschuwen zonder daar persoonlijk iets bij te winnen; of goedbetaalde berenkloten zoals Dr Kieran Moore, Ontario's hoofd van de medische dienst, die u vertellen dat deze injecties "veilig en effectief" zijn.

Hier is een uittreksel van het CTV News hit stuk van gisteren over Ontario dokters die tegen de gedwongen injecties zijn:

"Chief Medical Officer of Health Dr. Kieran Moore heeft eerder gezegd dat COVID-19 vaccins veilig en zeer effectief zijn en dat medische vrijstellingen alleen moeten worden verleend bij een percentage van ongeveer vijf mensen per 100.000."   https://toronto.ctvnews.ca/mobile/two-ontario-doctors-banned-from-giving-medical-exemptions-to-covid-19-vaccine-1.5627327

Nee, dat hoeft u zich niet af te vragen, als u naar de feiten kijkt. Hier worden ze welsprekend gepresenteerd door Dr Verkerk en ANH International. Het is de moeite van het lezen waard. Zelfs als u weinig tijd hebt, bladert u door en bekijkt u de gegevens en grafieken. Er zullen geen vragen meer in uw hoofd zijn.

Hoe veilig zijn covid 'vaccins'?

Geautoriseerd door Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Oprichter, uitvoerend en wetenschappelijk directeur van Alliance for Natural Health

Al meer dan drie decennia heeft Rob Verkerk een intieme relatie ontwikkeld met de spanningsvelden tussen wetenschap en recht, tussen de academische wereld en het bedrijfsleven, tussen de overheid en de mensen - en niet in de laatste plaats - tussen de interne en externe omgeving van de mensheid. Hij is afgestudeerd aan het Imperial College in Londen, waar hij ook 7 jaar als postdoctoraal onderzoeker heeft gewerkt.

In 2002 richtte Dr. Verkerk de Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) op en is sindsdien uitvoerend en wetenschappelijk directeur van deze organisatie. Hij heeft juridische acties geleid om het recht op natuurlijke gezondheid te beschermen en campagne gevoerd tegen drinkwaterfluoridering en genetisch gemodificeerde gewassen. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het blootleggen van de beperkingen van de klassieke risicoanalyse zoals die door de overheid wordt toegepast op voedingsmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten en hij is een erkend pionier bij de ontwikkeling van nieuwe, wetenschappelijk rationele benaderingen voor risico/baten-analyse. Hij is tevens wetenschappelijk directeur van ANH-USA.

Dr. Verkerk is auteur van zo'n 60 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en conferentieverslagen en levert regelmatig bijdragen aan tijdschriften en andere populaire media. Hij is een bekwaam en inspirerend spreker en communicator over een breed scala van onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid in de gezondheidszorg, landbouw, voedselkwaliteit en aanverwante gebieden.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Aanmelden nieuwsbrief


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: . U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

10% Korting met code: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64,99

Gezond hart en spierformule

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52,99

nl_NLNederlands