Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

3 Geweldige korte video's

Ivermectin werkt nog steeds; Leraar ontmaskert de school indoctrinatie; non ontmaskert de covid criminelen.

India's regering verklaart meest dichtbevolkte staat officieel vrij van covids

Niets staat het in stand houden van een nep-pandemie en het dwingen van mensen tot mislukte en gevaarlijke injecties in de weg, zoals goedkope veilige effectieve behandelingsprotocollen die werken. Ze omvatten ivermectine. Hier vertelt een echte journalist de waarheid en maakt het onderhoudend:

Angela Bittinger onthult de indoctrinatie van het onderwijssysteem

Angela Bittinger is een ervaren geschiedenislerares uit de staat New York. In deze korte toespraak stelt zij het onderwijssysteem aan de kaak dat is verworden tot een radicale indoctrinatiemachine van extreem-links; en de rol van het schoolbestuur van New York in het afdwingen van onvoorwaardelijke naleving van de agenda van de criminele coviditeit.

Moeder Miriam ontmaskert wereldomvattende cabal en criminele medeplichtige, Paus Francis.

Tenslotte, hier is een geweldige 5 minuten durende clip waar de gerespecteerde non Moeder Miriam, haar inzichten deelt over de covid jabs, de wereldwijde cabal die streeft naar absolute wereldheerschappij door middel van de covid agenda, en hun medeplichtige Paus Franciscus. Katholieken en alle goede mensen opgelet! 

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
nl_NLNederlands