Dr. Mark Trozzi

Canada verkiezingsdag; het gaat om vrijheid

Oproep tot actie

Als je een einde wil aan de medische tirannie die onze gezondheid, mensenrechten, vrijheid, cultuur en levensvreugde verplettert, dan ben je niet alleen. Hier zijn enkele beelden uit heel Canada van de wereldwijde Rally voor Vrijheid van zaterdag: https://www.rebelnews.com/tens_of_thousands_take_to_the_streets_in_world_wide_rally_for_freedom

Wat kunnen we vandaag, verkiezingsdag, doen om de laarzen van de globalistische roofdieren uit onze Canadese kelen te krijgen? Hoewel het Trudeau-regime de smerigste staat van dienst heeft voor door covids gerechtvaardigde mensenrechtenschendingen, lijken anderen in de coulissen te wachten op hun kans om dezelfde kwaadaardige marionettenmeesters te dienen: de ter ziele gegane Wereldgezondheidsorganisatie, de VN, Bill Gates, de communistische Chinese dictators, centrale banken, big pharma, big tech, en andere multinationale ondernemingen die de winsten en activa van de covid-onderneming binnenharken.

Elke politieke partij die bevriend is met mensen als de VN, George Soros, Bill Gates en hun vele aanhangsels, is bereid door te gaan met het bedriegen en misbruiken van Canadezen in plaats van ons te vertegenwoordigen en te verdedigen.

Er is maar één Canadese partij die voorstelt een einde te maken aan het misbruik en die voorstelt recht te zetten wat zo-zeer-verkeerd is. De Canadezen zijn voorgelogen over Maxine Bernier en de Peoples Party of Canada. De partij is geblokkeerd van de debatten en andere gelegenheden om met de Canadezen te spreken.

Als je hebt gehoord dat de PPC racistisch is, dan is dat helemaal niet waar. De PPC is de minst racistische partij in Canada; ras is een non-issue bij de PPC, en de kandidaten zijn er in alle kleuren, geslachten en culturen van de Canadezen.

Gezien de recente geschiedenis, en de schijnbaar eindeloze minachting van het Trudeau-regime voor de wet, weten we niet of de verkiezingen legitiem zullen zijn. Als dat zo is, hebben we een kans om vandaag dingen te veranderen. Het is misschien een kleine kans, maar waar zullen we morgen zijn als we het niet proberen. Misschien is vandaag een dag voor ons allen om heel creatief te worden in het aanmoedigen en zelfs pendelen van mensen die misschien nog niet hebben gestemd, naar de stembureaus om te stemmen voor vrijheid.

Iedereen met een beetje gezond verstand die vrij wil zijn, moet gemakkelijk van de bank gepeld worden en naar het stembureau worden gereden. Veel succes!

Hier is Maxime Bernier in een zeer relevant gesprek met professor in de ethiek Dr. Julie Ponesse.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands