Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi's meest onderhoudende interview tot nu toe met What's Up Canada?

Het is openhartig, levendig, hoopvol, en grappig.

Inleiding

What's Up Canada is het platform waar Dr Bridle voor het eerst zijn inzichten deelde met het publiek over de covid injecties. Nu, de gastheer Wayne deed het geweldig in dit livestream interview met Dr Trozzi. Veel botte waarheden worden blootgelegd. Ondanks het duistere onderwerp, wordt er ook gelachen en is er veel hoop. Geniet ervan. Wij denken dat u het verhelderend en onderhoudend zult vinden.

Ethiek boven angst

Ethics over fear biedt onafhankelijk toezicht namens kwetsbare Canadezen. Zij richten zich op het ethisch verantwoordelijk houden van alle entiteiten, bedrijven of personen die het hoogste niveau van vertrouwen of invloed hebben op de gezondheid, het welzijn en de stabiliteit van de mensen van Canada. Zie hun website voor meer details.

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Klik op de afbeelding voor ticketgegevens
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands