Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dr. Trozzi's meest onderhoudende interview tot nu toe met What's Up Canada?

Het is openhartig, levendig, hoopvol, en grappig.

Inleiding

What's Up Canada is het platform waar Dr Bridle voor het eerst zijn inzichten deelde met het publiek over de covid injecties. Nu, de gastheer Wayne deed het geweldig in dit livestream interview met Dr Trozzi. Veel botte waarheden worden blootgelegd. Ondanks het duistere onderwerp, wordt er ook gelachen en is er veel hoop. Geniet ervan. Wij denken dat u het verhelderend en onderhoudend zult vinden.

Ethiek boven angst

Ethics over fear biedt onafhankelijk toezicht namens kwetsbare Canadezen. Zij richten zich op het ethisch verantwoordelijk houden van alle entiteiten, bedrijven of personen die het hoogste niveau van vertrouwen of invloed hebben op de gezondheid, het welzijn en de stabiliteit van de mensen van Canada. Zie hun website voor meer details.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
nl_NLNederlands