Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi onderzoekt Canadese overlijdensaktes, en bespreekt hoe Covid-19 wordt gezien als een pandemie

Canada: Hoe kan dit een pandemie zijn?

Als u onderzoek hebt gedaan naar het Wuhan-virus en de geopolitieke situatie in de wereld, bent u waarschijnlijk onafhankelijke journalisten uit de hele wereld tegengekomen, die naar de jaarlijkse sterftestatistieken van veel landen hebben gekeken, en iets ongewoons hebben opgemerkt. Wat zij hebben gevonden is dat, terwijl landen hebben gemeld dat er in 2020 veel mensen aan Covid-19 zijn overleden, de jaarlijkse dodentotalen voor de landen over het algemeen niet zijn gestegen. Dit is verrassend. We hebben geen nieuwe diepgaande behandelingen gevonden voor alle andere dingen waaraan mensen sterven zoals ouderdom, hartkwalen, kanker en longkwalen; dus als deze dingen gewoon doorgaan, en er is een nieuw ding (Covid) dat veel mensen doodt, dan zouden er in totaal meer mensen moeten sterven. Zo niet, dan ondersteunt dit de observatie dat er in een groot deel van de wereld een grote drang is geweest om Covid-19 als doodsoorzaak aan te wijzen, terwijl het aantoonbaar iets anders was dat de dood veroorzaakte. Er zijn veel rapporten die dit ondersteunen, waarvan sommige te vinden zijn op onze site www.drtrozzi.com.

Om dit aan te tonen, denk aan iemand die vijftig jaar lang twee pakjes sigaretten per dag heeft gerookt en ernstige COPD (Chronic Obstructive Pulmonary DIsease) heeft ontwikkeld. Hij is erg kwetsbaar, leeft kortademig, heeft veel medicijnen nodig om te overleven en leeft op extra zuurstof. Elke ademhalingsuitdaging kan hun toestand dramatisch verslechteren en zelfs hun dood bespoedigen. Dit kan zijn het inademen van stof of een andere irriterende stof, een verkoudheid of zelfs een weersverandering. Wanneer iemand in deze situatie overlijdt, is de doodsoorzaak COPD, of "jaren van roken" zo u wilt. De oorzaak van hun dood wordt niet toegeschreven aan stof, een verkoudheid of een weersverandering; hoewel deze dingen de spreekwoordelijke "druppel kunnen zijn geweest die de emmer deed overlopen". Maar recentelijk vinden we op vele plaatsen dat zo'n persoon werd gemeld als stervend aan covid. Dit is een mild voorbeeld. Er zijn vele verslagen van sterfgevallen aan kanker, hartkwalen, en zelfs fysieke trauma's zoals een motorongeluk, die worden geregistreerd als "dood door covid-19". Het resultaat van dit misbruik van statistieken is dat, hoewel hetzelfde typische aantal mensen sterft, meer van hen worden geregistreerd als sterfgevallen als gevolg van Covid-19, en minder worden gerapporteerd als sterfgevallen door andere oorzaken. Met andere woorden, sterfgevallen worden verplaatst van hun juiste en echte categorie, naar de categorie van de politieke agenda: Covid-19.
Dit blijkt niet alleen uit het grote aantal artsen en gezondheidswerkers die klokkenluiden over de druk om Covid-19 als doodsoorzaak te overdiagnosticeren, maar ook uit het uitblijven van een stijging van het totale aantal sterfgevallen in de landen.

 
Laten we dus eens kijken naar de jaarlijkse statistieken van het totale aantal sterfgevallen in Canada, en zien of er echt veel meer mensen sterven.

Hier zijn dezelfde cijfers in grafiekvorm.

Observaties en vergelijking met de Spaanse griep

Het aantal sterfgevallen per duizend in Canada is van 2012 tot 2020 geleidelijk gestegen van 6,9 tot 7,89. Wereldwijd varieert het aantal sterfgevallen per duizend sterk van land tot land. Minder dan 2 is zeer laag, en 15 is zeer hoog. De levensomstandigheden en de leeftijd van de bevolking zijn bepalend voor het aantal sterfgevallen per duizend in een land. Het zijn de arme landen met slechte voeding, slechte hygiënische omstandigheden en andere grotere problemen om te overleven, die de hoogste sterftecijfers hebben.

Merk op dat er geen bijzonder grote stijging is van het aantal sterfgevallen in Canada in 2020, hoewel de "pandemie" al vroeg in 2020 begon. Hoe kan dit als er een nieuwe super dodelijke ziekte is die grote aantallen mensen doodt? Is het mogelijk dat we tegelijkertijd een groot deel van de echte doodsoorzaken, zoals hartziekten, longziekten en kanker, hebben genezen? Niet waarschijnlijk. In werkelijkheid weten we dat veel patiënten die behandelingen nodig hadden voor grote ziekten zoals kanker, verwaarloosd werden door de sluiting van ziekenhuisdiensten in 2020, en dat de sterftecijfers van deze ziekten daarom waarschijnlijk gestegen zijn.

Met inbegrip van het Wuhan-virus en de medische verwaarlozing van ernstige ziekten zoals kanker als gevolg van de sluiting van ziekenhuizen, bedroeg het totale Canadese sterftecijfer per duizend in 2020 7,89 en was het slechts 0,23 hoger dan in 2019. Dit is geen indrukwekkende of ongebruikelijke verandering; hetzelfde cijfer steeg met meer, 0,36 in 2015. Laten we, voor enige context, eens kijken naar de zeer reële Spaanse grieppandemie van 1918, die alleen al ongeveer 6 op de duizend Canadezen het leven kostte.

Dus hoe rechtvaardigde Covid 19 het gebruik van de term "Pandemie."

Wanneer de meesten van ons aan een "pandemie" denken, denken we aan een besmettelijke ziekte, die zich wijd en zijd verspreidt en veel doden veroorzaakt.
Tot 2009 volgde de WHO-organisatie deze definitie voor een pandemie:

"Een influenzapandemie is een wereldwijde epidemie, veroorzaakt door een nieuwe virusstam, die leidt tot infectie- en sterftecijfers die de seizoensgebonden, maar even zware griepgolven met verscheidene orden van grootte overtreffen. Een eerste vereiste voor een influenzapandemie is het optreden van een virussubtype dat nog niet onder de menselijke bevolking had gecirculeerd of dat zich zo lang geleden had voorgedaan dat er onder de bevolking geen residuele immuniteit meer bestaat, en dat in staat is ernstige ziekte te veroorzaken en zich daadwerkelijk van mens tot mens te verspreiden."

Laten we nu eens kijken naar wat recente geschiedenis. In 2009 verklaarde de WHO de Mexicaanse griep H1N1 tot pandemie. Dit resulteerde in massale voorbestellingen van nieuwe vaccins tegen de Mexicaanse griep in veel landen, waarbij regeringen aansprakelijkheid aanvaardden voor schade veroorzaakt door de vaccins. De farmaceutische industrie had een gegarandeerde markt met weinig of geen risico of verantwoordelijkheid. Toen de "pandemie" in augustus 2010 officieel eindigde, had zij wereldwijd echter slechts 18.449 doden veroorzaakt. Vergelijk dat eens met het jaarlijkse aantal sterfgevallen door de seizoensgriep wereldwijd, dat rond de 250.000 ligt. De "pandemie" van de Mexicaanse griep had niet een orde van grootte van meer sterfgevallen veroorzaakt dan de seizoensgriep, maar slechts 71 TWINTIG zoveel als een seizoensgriep, en was dus geen echte pandemie. Zij voldeed niet aan de criteria: "sterftecijfers die enkele ordes van grootte hoger liggen dan die van seizoensgriep, maar van even zware griepgolven."

Daarom heeft de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa in 2010 een onderzoek ingesteld naar de ongepaste invloed van Big Pharma en de WHO voor het vervalsen van een pandemie om een lucratieve vaccinmarkt te creëren.

De WHO heeft echter haar definitie van "pandemie" zodanig gewijzigd dat een hoog sterftecijfer niet langer vereist is; zij heeft alleen dat deel uit de definitie geschrapt. Dit maakte de weg vrij voor nieuwe lucratieve machtsbeluste ondernemingen zoals de Covid-19 "pandemie".

Dus Canada en de rest van de wereld, hoe is covid-19 een "pandemie". Het antwoord komt recht uit het boek 1984. De WHO veranderde haar definitie van het woord pandemie.

Hier is een goed artikel over dit onderwerp van Christina Li: https://blogs.timesofisrael.com/why-eu-investigated-who-for-fake-pandemic/

 

(Toevoeging 22-05-2021)

VERSLAG: CDC heeft sterftecijfer COVID-19 opgeblazen met 1600%
https://greatgameindia.com/cdc-inflated-fatality-1600/

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageAfbeelding wijzigen

Het Trozzi rapportWe willen je de beste bronnen bieden en nodigen je uit om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte wanneer Dr. Trozzi een nieuwe video of een nieuw artikel publiceert. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis en je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen.

nl_NLNederlands