Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

NY wil COVID "gevallen, contacten en dragers" naar detentiecentra sturen

Inleiding

Kijk hoe Liz Wheeler het nieuwe en alarmerende wetsvoorstel A416 bespreekt. Dit is een belangrijke kijk voor inwoners van New York in het bijzonder. Helaas wordt deze video momenteel gehost via YouTube, maar om censuur te vermijden zullen we de hosting zo snel mogelijk verplaatsen naar Bitchute.

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door dit formulier in te dienen geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing emails van: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact

Onze bondgenoten

nl_NLNederlands