Dr Mark Trozzi

Eerlijk, Ethisch, Dokter.

Dit is geen vaccin

Hier is de definitie van een "vaccin".

"Een preparaat van een verzwakt of gedood pathogeen, zoals een bacterie of virus, of van een deel van de structuur van het pathogeen, dat bij toediening aan een persoon de productie van antilichamen of de cellulaire immuniteit tegen het pathogeen stimuleert, maar geen ernstige infectie kan veroorzaken."

Voor meer definities van "vaccin", zie: https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/vaccine

Uitwerken wat een vaccin is

Vaccin betekent dus een injectie of ingeslikte dosis van een verzwakte, dode of gefragmenteerde bacterie, virus of ander besmettelijk organisme, waartegen men zich probeert te immuniseren. Hoewel de injectie dood is, of te zwak om een ziekte van betekenis te veroorzaken, stelt zij het immuunsysteem wel voor met enkele oppervlaktemarkeringen van de parasiet, ook wel "antigenen" genoemd. Hierdoor kan je lichaam zich voorbereiden op antilichamen en cellulaire afweer tegen de parasiet, zodat als je hem in de toekomst tegenkomt, je immuunsysteem hem snel zal doden zonder dat je ziek wordt. Dat is een geweldige 150 jaar oude wetenschap die wordt toegeschreven aan de grondlegger Louis Pasteur. 

Vergeleken met Covid "Vaccins"

Zie blz. 11 van een van de covid "vaccin" EAU briefings (Moderna ; Pfizer) te vinden in rubriek 4.1 Samenstelling van het vaccin: "Het vaccin bevat een nucleoside-gemodificeerd boodschapper-RNA (modRNA) dat codeert voor de virale spike-glycoproteïne (S) van SARS-CoV-2." of "Het vaccin bevat een synthetisch boodschapper-ribonucleïnezuur (mRNA) dat codeert voor de pre-fusie gestabiliseerde spike-glycoproteïne (S) van het SARS-CoV-2-virus." 

Conclusie

Vandaar dat deze nieuwe injecties covid-19 genetisch materiaal zijn. Ze zijn een aangepast deel van de genetische code van het covid-19 virus, geadverteerd om uw cellen binnen te gaan, zich in te laten met uw ribosomen die normaal alleen uw eigen cel complexe onderdelen of "eiwitten" produceren op basis van uw genetische code en uw boodschapper RNA. Binnen uw cellen brengen uw boodschapper-RNA's natuurlijk uw vele natuurlijke proteïne-ontwerpen van hun harde kopie in uw DNA naar de ribosomen van uw cellen buiten de celkern. Vandaar dat uw boodschapper-RNA's normaal gesproken elementen van uw genetische code overbrengen van uw DNA dat zich in de kern van uw cellen bevindt, naar uw ribosomen, die de codes lezen en uw cellulaire machinerie produceren die "eiwitten" wordt genoemd. Wanneer de ribosomen echter worden aangesproken door de virale injectie van boodschapper-RNA, beginnen uw cellen een deel van het virus te produceren: de virale "spike glycoproteïne van SARS-CoV-2". Hier begint het dus enig verband te vertonen met vaccins, maar het is heel anders. Uw eigen cellen bevatten virale genen die hen ertoe aanzetten voedingsstoffen en energie te spenderen om kopieën van een deel van het covid-19-virus te produceren en in uw circulatie te pompen. Het optimistische verkooppraatje hier is dat je uiteindelijk enkele delen van het covid-19 virus in je lichaam laat rondzweven om hopelijk een gezonde immuunrespons te stimuleren. Aan de andere kant brengt deze zeer experimentele virale geninjectie onbekende risico's en ernstige zorgen met zich mee, waaronder die welke hier worden toegelicht door Professor Dolores Cahill.

Toevoeging 22-05-2021

Dr. Steve Hotzie verklaart dat de Covid "vaccins" geen vaccins zijn, maar gevaarlijke experimentele gentherapieën: https://app.clouthub.com/post/6fbd8991-8645-11eb-a5c6-e9469a2f9681

Knoppen delen

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Afdrukken

Nieuwsbrief

Wees de eerste om te weten wanneer Dr. Trozzi inhoud vrijgeeft. Lid worden van onze e-mailnieuwsbrief is gratis, en u kunt zich op elk moment uitschrijven of uw meldingsinstellingen wijzigen.


Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming voor het ontvangen van marketing e-mails van: Trozzi, https://drtrozzi.com/. U kunt uw toestemming om e-mails te ontvangen op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de SafeUnsubscribe® link, te vinden onderaan elke e-mail. E-mails worden verzorgd door Constant Contact
nl_NLNederlands