CDC:n johtaja ihmisen tekemästä viruksesta, Fauci ja Tedros

Entinen CDC:n johtaja tohtori Redfield todisti 8. maaliskuuta kongressille SARS COV2:n veronmaksajien rahoittamasta, keinotekoisesta alkuperästä sekä Tedrosin ja Faucin peittelypyrkimyksistä. 3 minuuttia.

Robert Ray Redfield Jr. (s. 10. heinäkuuta 1951) on yhdysvaltalainen virologi, joka toimi Centers for Disease Control and Prevention -viraston johtajana ja Agency for Toxic Substances and Disease Registry -viraston hallinnoijana vuosina 2018-2021. Hän oli CDC:n johtaja, kun SARS COV2 käynnistettiin.

Puhuessaan kongressin kuulemistilaisuudessa 8. maaliskuuta 2023 tohtori Redfield selvitti SARS COV2 -viruksen ominaisuuksia, jotka osoittavat, että se on tarkoituksellisesti suunniteltu sitoutumaan ihmisen ACE2-reseptoreihin ja tartuttamaan ihmisiä. Hän toteaa myös, että arkkirikolliset Anthony Fauci ja Maailman terveysjärjestön johtaja Tedros sulkivat hänet pois viruksen alkuperää koskevasta viestinnästä, vaikka hän nimenomaan pyysi saada osallistua siihen.

Aiheeseen liittyvä materiaali:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

3 kommenttia

  1. Thank you Mark for your strength and commitment to sharing the other side of this ‘story’. It takes courage to stand in the face of government, public health and media propaganda with their dis/mis/mal information. As we continue to walk in the path of truth, we will triumph. Your way of explaining, reasoning and humor are very much appreciated. Shelly 😉

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi