Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Terveisiä Wienistä

Toivottavasti voitte hyvin. Olen ollut hyvin kiireinen kuluneella viikolla Itävallassa WCH Better Way Media ja Medical-Science -konferensseissa sekä rallissa ja kansainvälisissä ryhmäkokouksissa, joissa työskentelin seuraavien askelten parissa niiden uhkien ja haasteiden ratkaisemiseksi, joita kohtaamme globaalien saalistajien taholta. Tämän vuoksi en ole lähettänyt mitään uutisia tai materiaalia päiviin. Haluan vakuuttaa teille, että olen turvassa, ja lähettää teille siunauksia. Tässä on hyvin lyhyt videoviesti.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi