Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Trozzi Report Ep 3 | Tohtori Jackie Stone Tieteelliset jalokivet

Zimbabwen syvä menestys covidin hoidossa; Ivermektiini pelastaa ihmishenkiä; remdesiviirin epäonnistumiset ja haitat; ja hopean voima selitetty.

Kuvaus

Tohtori Jackie Stone on biokemisti ja veteraani perusterveydenhuollon lääkäri, jolla on laaja koulutus ja kokemus tartuntatautien hallinnasta, mukaan lukien covid-19. Zimbabwessa hänellä on ollut johdonmukaista ja syvällistä menestystä kaikkien covid-19-varianttien hoidossa minimaalisilla resursseilla.

Monet "rikkaiden" kansakuntien kovidoosipotilaat kuolevat. Heiltä evätään yksinkertaiset varhaiset avohoidot, kuten ivermektiini. Kun heidän tilansa huononee ilman hoitoa, heidät intuboidaan ja myrkytetään Remdesivirillä. Samaan aikaan Zimbabwessa tohtori Stone on jatkuvasti onnistunut lähes 100%:ssä käyttämällä yksinkertaista avohoitoa. Tohtori Stonen potilaat menestyvät ja selviytyvät. Hänen hoitostrategioidensa puitteissa covid on lievä tauti, jota on helppo hoitaa kotona.

Hänen hoitokeinoihinsa kuuluvat ioninen ja hiukkasmainen hopea. Seuraavassa esityksessä tohtori Stone selittää myös biokemialliset perusteet tämän muinaisen turvallisen aineen teholle tartuntatauteja vastaan, mukaan lukien covid-19, sekä geneettisten "rokotteiden" injektioiden aiheuttaman piikkiproteiinimyrkytyksen.

Minulla on ollut tilaisuus osallistua tohtori Stonen erinomaisiin esityksiin kansainvälisissä lääketieteellisissä tiedekomiteoissa, kuten Maailman terveysneuvoston terveys- ja humanististen tieteiden komiteassa, jossa hän ja minä toimimme yhdessä. Olen hyvin kiitollinen tohtori Stonelle. Halusin, että kaikilla olisi mahdollisuus saada tätä tietoa. Pyydystäni hän käytti ylimääräistä aikaa pitääkseen tämän esityksen kanssani yksityisesti zoomaamalla, jotta myös teillä olisi mahdollisuus tutustua hänen tärkeisiin näkemyksiinsä.

Varaa aikaa tohtori Stonen tiedon hankkimiseen ja jakamiseen. Jaa tämä kliinikkojen ja muiden lääkäreiden kanssa ympäri maailmaa, jotta kaikilla on mahdollisuus turvalliseen ja tehokkaaseen hoitoon kaikissa covidin muunnelmissa.

Vaaralliset geenikokeet ja kalliit myrkylliset patentoidut lääkkeet, kuten Remdesivir, ovat vitsaus. Tässä on yksinkertainen tehokas hoito covidiin.

Lopetetaan pelko, kärsimys, kuolema ja hyväksikäyttö. Nämä turvalliset, tehokkaat ja kohtuuhintaiset hoitomuodot ovat myös avainasemassa maailmanlaajuisen terveysdiktatuurin lopettamisessa ja ihmisoikeuksien palauttamisessa maailmaamme.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi