Tohtori Mark Trozzi

Trozzi Report Ep 3 | Tohtori Jackie Stone Tieteelliset jalokivet

Zimbabwen syvä menestys covidin hoidossa; Ivermektiini pelastaa ihmishenkiä; remdesiviirin epäonnistumiset ja haitat; ja hopean voima selitetty.

Kuvaus

Tohtori Jackie Stone on biokemisti ja veteraani perusterveydenhuollon lääkäri, jolla on laaja koulutus ja kokemus tartuntatautien hallinnasta, mukaan lukien covid-19. Zimbabwessa hänellä on ollut johdonmukaista ja syvällistä menestystä kaikkien covid-19-varianttien hoidossa minimaalisilla resursseilla.

Monet "rikkaiden" kansakuntien kovidoosipotilaat kuolevat. Heiltä evätään yksinkertaiset varhaiset avohoidot, kuten ivermektiini. Kun heidän tilansa huononee ilman hoitoa, heidät intuboidaan ja myrkytetään Remdesivirillä. Samaan aikaan Zimbabwessa tohtori Stone on jatkuvasti onnistunut lähes 100%:ssä käyttämällä yksinkertaista avohoitoa. Tohtori Stonen potilaat menestyvät ja selviytyvät. Hänen hoitostrategioidensa puitteissa covid on lievä tauti, jota on helppo hoitaa kotona.

Hänen hoitokeinoihinsa kuuluvat ioninen ja hiukkasmainen hopea. Seuraavassa esityksessä tohtori Stone selittää myös biokemialliset perusteet tämän muinaisen turvallisen aineen teholle tartuntatauteja vastaan, mukaan lukien covid-19, sekä geneettisten "rokotteiden" injektioiden aiheuttaman piikkiproteiinimyrkytyksen.

Minulla on ollut tilaisuus osallistua tohtori Stonen erinomaisiin esityksiin kansainvälisissä lääketieteellisissä tiedekomiteoissa, kuten Maailman terveysneuvoston terveys- ja humanististen tieteiden komiteassa, jossa hän ja minä toimimme yhdessä. Olen hyvin kiitollinen tohtori Stonelle. Halusin, että kaikilla olisi mahdollisuus saada tätä tietoa. Pyydystäni hän käytti ylimääräistä aikaa pitääkseen tämän esityksen kanssani yksityisesti zoomaamalla, jotta myös teillä olisi mahdollisuus tutustua hänen tärkeisiin näkemyksiinsä.

Varaa aikaa tohtori Stonen tiedon hankkimiseen ja jakamiseen. Jaa tämä kliinikkojen ja muiden lääkäreiden kanssa ympäri maailmaa, jotta kaikilla on mahdollisuus turvalliseen ja tehokkaaseen hoitoon kaikissa covidin muunnelmissa.

Vaaralliset geenikokeet ja kalliit myrkylliset patentoidut lääkkeet, kuten Remdesivir, ovat vitsaus. Tässä on yksinkertainen tehokas hoito covidiin.

Lopetetaan pelko, kärsimys, kuolema ja hyväksikäyttö. Nämä turvalliset, tehokkaat ja kohtuuhintaiset hoitomuodot ovat myös avainasemassa maailmanlaajuisen terveysdiktatuurin lopettamisessa ja ihmisoikeuksien palauttamisessa maailmaamme.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi