Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Lääkärit Shoemaker ja Trozzi | Nollakompromissi

Tässä on intohimoinen ja tarkka keskustelu tohtori Shoemakerin ja minun välillä.

Tohtori Shoemaker ja minä olemme molemmat asiantuntevia, eettisiä ja motivoituneita. Olemme täysin sitoutuneet kaikin keinoin täyttämään velvollisuutemme: tutkimaan tiedettä, kertomaan totuuden, lievittämään kärsimystä ja suojelemaan viattomia. Toivon, että löydätte tietoa, intohimoa ja jopa hieman naurua tästä meidän välillämme käydystä täysin avoimesta keskustelusta tohtori Shoemakerin Torontossa kymmenen päivää kestäneen valvomisen loppuvaiheessa. 33 minuuttia.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi