Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Soturi kutsuu | Christopher Jamesin hieno haastattelu

Nautin todella tästä hiljattain tehdystä nopeatempoisesta haastattelusta Christopher Jamesin kanssa, jonka nimi on A Warrior Calls. Toivottavasti löydät sen sekä informatiiviseksi että viihdyttäväksi.

Tiimini ja minä olemme edelleen 100% sitoutuneet pitämään teidät ajan tasalla ja auttamaan meitä kaikkia vastaan tehtyjen rikosten ja rikkomusten lopettamisessa. Kiitos, että opiskelette, ryhdytte toimiin, tiedotatte muille ja pysytte terveinä. Tämä on taloudellisesti haastava tehtävä, ja arvostan suuresti lahjoituksianne, kun se on mahdollista. Siunausta, Mark Trozzi 

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi