Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori David Wiseman jättää meidät liian viisaiksi tappaakseen.

Katsaus FDA:n ja CDC:n kesä- ja heinäkuun tapahtumiin.

Tohtori David Wiseman ja hänen tiiminsä ovat tehneet meille sen suuren palveluksen, että he ovat osallistuneet ja seuranneet yksityiskohtaisesti kaikkia kolmen erillisen FDA:n ja CDC:n neuvoa-antavan komitean kokouksia. Tässä hän raportoi niiden kesä- ja heinäkuun toiminnasta sekä FDA:n ja CDC:n suhteesta niihin.

Meidän on tiedettävä, miten naurettavia nämä järjestöt ovat ja miten vaarallista on noudattaa niiden neuvoja. Tohtori Wiseman muuntaa satoja tunteja tiiminsä tutkimusta 40 minuutiksi, joka jättää meidät liian viisaiksi tappamaan.

Tässä viimeaikaisen hulluuden nopealla kierroksella tohtori Wiseman osoittaa, että FDA ja CDC menevät paljon huolimattomuutta ja piittaamattomuutta pidemmälle, huolimattomuuden, petoksen ja mielestäni rikollisen vahingon ja kuoleman aiheuttamisen alueille. Muodostakaa oma mielipiteenne näiden todisteiden perusteella. Uskon, että järkytytte ja pääsette eroon kaikesta naiiviudesta, joka tukisi luottamusta FDA:han tai CDC:hen.

He tietävät, että laukaukset ovat vaarallisia. He tietävät, etteivät rokotukset tehoa.He tietävät, että rokotukset lisäävät tartuntariskiä. He käyttävät vilpillistä matematiikkaa ja peittelevät tosiasioita, kuten 27-kertaista riski-hyötysuhdetta, kouristuksia lapsilla, sydänlihastulehdusta, sekavia pakkausmerkintöjä ja vanhenemispäivämäärien puuttumista.

Heillä ei ole mitään todellista näyttöä hyödystä, vaan he keksivät termin "immunobridging", joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että injektioiden jälkeen tuotetaan joitakin vasta-aineita. Tämä on heidän uusi standardinsa tehon väittämiselle, eikä sillä ole mitään tieteellistä perustaa. Mieti "vasta-aineesta riippuvainen tehostaminen

Heidän standardinsa "tehokkaalle" on jatkuvasti heikkenevä tulkinta heidän kriteereistään, joita kutsutaan nimellä "saattaa olla tehokas"; vakavasti! FDA:n omissa tiedoissa keskustellaan siitä, että jo nyt järkyttävät VAERS-tiedot näiden injektioiden aiheuttamista kuolemantapauksista ja haitoista ovat 10-36-kertaisesti aliarvioituja.

"Julkinen politiikka rakentuu oletusten ekstrapolaatioiden tulkinnoille" ja "tällainen politiikka esitetään yleisölle kiistämättömänä dogmana ja sitä käytetään sitten perustana toimeksiannoille, syrjäytymiselle ja toisinajattelijoiksi leimattujen syrjinnälle". "

Tohtori Wiseman toteaa lopuksi, että "kansanterveysviranomaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tutkia uudelleen geneerisiä uudelleen käytettäviä lääkkeitä rehellisesti siten, että niiden käyttöä puolustaneet lääkärit ja tiedemiehet saadaan mukaan ja että heidän vainoamisensa saadaan kumottua".   

Arvioidessaan covid-injektioiden mahdollista turvallisuutta ja "mahdollisesti tehokasta" vaikutusta CDC ja FDA muistuttavat meitä tämän kaverin logiikasta:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi