Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Vaiheen 4 syövästä selvinnyt Will Dove haastattelee tohtori Rob Verkerkiä.

Miten saavutamme immuunijärjestelmän terveyden ja selviydymme hengissä jopa pakkoruiskujen ja bioaseiden aikakaudella?

Pakotetut covid-injektiot ovat ihmisten immuunijärjestelmä on vakavasti vaurioitunut. Biologisten aseiden teollisuuden käärmeenpäät, jotka toivat meille SARS C0V2:n ja injektiot, ovat yhä vapaina ja johtavat suurinta osaa vanhan maailman järjestelmistä. Kuka tietää, mitä he laukaisevat meitä vastaan seuraavaksi?

Riippumatta siitä, pistetäänkö pistoksia vai ei, meillä kaikilla on paljon syytä hakea tietoa immuunijärjestelmämme terveyden maksimoimisesta. Tämä haastattelu on hyvä lähtökohta. Tutkiva toimittaja Will Dove on harvinaisuus; hän on vahva ja hyväkuntoinen neljännen vaiheen syövästä selvinnyt. Tohtori Rob Verkerk PhD on maailmanluokan ihmisen terveyden asiantuntija, jota kunnioitan syvästi.

Keskustelunaiheita ovat muun muassa:

  • Miten kohtaamme immuunijärjestelmän häiriön?
  • Miten voimme kääntää kertomuksen takaisinpäin?
  • Miten c-19-varianttien evoluutio ja joustavuus liittyvät toisiinsa?
  • Entä vakavammat taudit (kuten Marburg) immuunihäiriössä?
  • Mitä on metabolinen joustavuus?

Tohtori Rob Verkerkillä on syvällinen tieteellinen tietämys ja syvä kunnioitus luontoa kohtaan. Hän on Alliance for Natural Health International. Suosittelen lämpimästi tohtori Verkerkiä ja ANH Internationalia erinomaisena terveysneuvonnan lähteenä, joka perustuu viisauteen ja yksityiskohtaiseen tutkimukseen.

Iron Will Dove on perustaja Vahva ja vapaa Kanada. Hän on hämmästyttävän vahva ja hyväkuntoinen neljännen vaiheen syövästä selvinnyt sekä aito tutkiva journalisti, joka on sitoutunut paljastamaan totuuksia ja palauttamaan ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaatteen Kanadaan. Vahva ja vapaa Kanada täyttää kaikki nämä vaatimukset.

Tässä on toinen pala tohtori Verkerkin ja Iron Willin viimeaikaisesta haastattelumateriaalista. Tämä osa on otsikoitu First, Do No Harm" TAI "Haittatapahtumat ovat sivullisvahinkoja. Tämä covid 19 -injektioita koskeva keskustelu vastaa kysymyksiin: Mitä ovat näkymättömät signaalit, joita ei ole vielä nähty? Miten terveydenhuoltoala tappaa itsensä (PV:n puutteella)? Miten Afrikka on maailman suurimman kokeilun kontrolliryhmä? Mikä on piikkiproteiinitauti ja mitä riskejä c-19-ruiskeet aiheuttavat hedelmällisyydelle?

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi