Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

22. heinäkuuta Protestit lääkärikollegioita ja kirurgikollegioita vastaan

Toronto, Montreal, St Johns, Okotoks AB, Winnipeg, Vancouver, Ottawa, Bedford NS ja Saskatoon.

Jälkeen Kesäkuun 24. päivän mielenosoituksetkanadalaiset vastustavat sinnikkäästi evättyjä hoitoja, pakotettuja injektioita, eettisten lääkäreiden tukahduttamista ja muita Kanadan lääketieteen sääntelyviranomaisten väärinkäytöksiä. Tule mukaan kokoontumaan tänä perjantaina eri puolilla Kanadaa.

Toronton lisäksi katso tiedot mielenosoituksista Montrealissa, St Johnsissa, Okotoks AB:ssä, Winnipegissä, Vancouverissa, Ottawassa, Bedford NS:ssä ja Sasketoonissa täältä: https://standunitedbc.ca/nationwide-events

Myös tänä lauantaina 23. heinäkuuta järjestetään tapahtumia solidaarisuuden osoittamiseksi hollantilaisille maanviljelijöille ja oman elintarvikehuoltomme puolustamiseksi; Torontossa ja Vancouverissa järjestetään marsseja Alankomaiden konsulaateille sekä saattue Moose Jaw'sta Reginaan. Tietoa täällä: https://www.standwithfarmers.info/

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi