Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

ER lääkäri Whistleblower paljastaa Myocarditis | Awake Kanada

Piilotetut kasvot dystooppisessa Kanadassa, jossa lääkäreitä vainotaan siitä, että he tekevät oikeita asioita.

Kiitos Awake Kanada tämä tiivis 7 minuutin video, jossa kanadalainen ensihoitolääkäri esiintyy. Hänen henkilöllisyytensä on salattu hänen suojellakseen itseään rikollisilta ja rikollisilta lääketieteen sääntelyviranomaisilta, jotka vainoavat kaikkia lakia noudattavia ja siveän eettisiä lääkäreitä Kanadassa. Tässä nimettömänä esiintyvä lääkäri selittää erittäin hyvin erilaisia asioita, kuten covid-pistoksen jälkeisen sydänlihastulehduksen ja sen rajut pitkäaikaisvaikutukset nuorille pakotetuille uhreille, joille covid itsessään ei ollut tilastollisesti vakava riski. Täältä näet ultraäänivideon, jossa näkyy tulehtuneen sydämen toimintahäiriö. Tämä lääkäri vahvistaa myös, että injektiot eivät pysäytä infektioita tai tartuntoja, ja niiden pakotetut uhrit kokevat dramaattisesti lisääntyneen riskin sairastua moniin sairauksiin, mukaan lukien covid ja kuolema. Hänen varoituksessaan ja kehotuksessaan lääkäreitä toimimaan on hänen salatun henkilöllisyytensä paradoksi. Tämä muistuttaa meitä siitä, miten dystooppista on, kun WEF/WHO/Covid-järjestelmän miehittämät maat, kuten Kanada, ovat vallassa.

Awake Canada ja sen perustaja David Cheyne ovat jo huijausdemian alkuvaiheista lähtien vastustaneet kanadalaisten miesten ja naisten hyväksikäyttöä, puolustaneet ja auttaneet meitä ymmärtämään laillisia oikeuksiamme.Seuraavassa on Awake Canadan perustajan David Cheynen lyhyt essee..

Ehkä tapaamme pian tämän hyvän tohtorin peittelemättömänä.

Tässä on yksi Ontarion ensimmäisistä lääkäreistä, joka esiintyi samantyyppisesti ja paljasti covid-totuuksia toukokuussa 2020, vain 2 ja puoli kuukautta lukitusten ja väärinkäytösten jälkeen. Voitte nähdä, kuinka lääkärit jo silloin tiesivät, että heitä vaietaan; muuten nämä olisivat avoimia keskusteluja, eikä niissä vaadittaisi salattuja ääniä ja kasvoja.

Kiitos, että jatkatte tutkimista ja tiedon jakamista covidien aikakauden tieteestä, politiikasta, rikoksista ja salailusta. Yhdessä voitamme nykyisen ja säälittävän pahan. Teidän toimenne, rukouksenne ja tuki ovat kaikki välttämättömiä ja arvostettuja. - M Trozzi, MD

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi