The Trozzi Report | Jakso 1 Osa 1 | Tohtori Chris Shoemaker

Ivermektiinin tukahduttaminen

Kuvaus

Kuten lupasin, olen aloittanut podcastin. Tässä on episodi yksi, osa yksi, jossa haastattelen tohtori Chris Shoemakeria.

Tohtori Shoemaker on kanadalainen veteraanilääkäri, jolla on laaja kokemus ensihoidosta, sairaalahoidosta ja perhelääketieteestä. Hänellä on myös paljon kokemusta covid-19:n hoidosta, mutta lääkärikollegioiden (Colleges of Physicians and Surgeons) ja muiden Kanadan lääkäreille asettamien rajoitusten puitteissa.

Tohtori Shoemaker on hoitanut covid-19 potilasta siitä lähtien, kun covid lanseerattiin vuonna 2020, ja jatkanut vuoteen 2022 asti. Hän työskenteli Länsi-Ottawan Covid Care -klinikalla. Hän oli myös osa itäisen Ontarion Covid-19:n vastuuryhmää. Työskennellessään sananlaskussa covidin etulinjassa tohtori Shoemakerin tutkimukset ja kokemukset paljastivat dramaattisen eron ja vastakohdan ympäri maailmaa toimivien todellisten parhaiden käytäntöjen ja Kanadassa käyttöön otettavan agendan välillä, jossa lääkärikollegiot vääntävät lääkäreitä ja alistavat heitä.

Tohtori Shoemaker kertoo turhautuneensa siihen, että hän tiesi, miten covidia pitäisi hoitaa, mutta ei saanut sitä tehdä. Hän joutui lähettämään potilaat kotiin ilman turvallisia ja tehokkaita hengenpelastavia hoitoja, joiden hän tietää pelastavan ihmishenkiä ja vähentävän kärsimystä vapaissa maissa ympäri maailmaa. Tohtori Shoemaker on nyt yksi Kanadan mestareista, joka opettaa meille todellista tiedettä, antaa loistavia neuvoja ja paljastaa covid-agendan korruption ja rikollisuuden. Hän on hyvin tutkittu ja selittää asiat selkeästi ja nautittavasti. Hänen DARPA-sähköpostipaljastuksensa ivermektiinistä ja covidien agendasta ovat järkyttäviä.

Liity muiden totuuden ja vapauden ystävien joukkoon ja protestoi CPSO:ta vastaan Torontossa perjantaina 24. kesäkuuta kello 13-16. Lisää info saatavilla hänene.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi