Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Bill C-11 | Välitön uhka Kanadan sananvapaudelle

Tämä on kehotus toimia. Suojelkaa internetin vapautta. Pysäyttäkää lakiehdotus C-11.

Liittovaltion hallitusta johtavat WEF:n agentit ovat esittäneet uudelleen viime vuoden katastrofaalisen yleisradiolain (joka tunnettiin silloin nimellä C-10), joka on nyt nimetty uudelleen lakiehdotukseksi C-11 eli "Online Streaming Act".

Lakiehdotus C-11 antaa CRTC:lle valtuudet valita, mikä sisältö siirretään hakuvalikoiman kärkeen ja mikä sisältö työnnetään alas, missä sitä ei koskaan löydetä. Tämä on valta manipuloida tietoa, jota löydämme, kun teemme hakuja verkossa. Tämä tekee siitä tehokkaan välineen aivopesuun, petokseen ja manipulointiin.  

Tässä on Lakiehdotus C-11 sellaisena kuin liittohallitus esitti sen ensimmäisessä käsittelyssä parlamentissa 2. helmikuuta 2022. Kanadan puolustajat perustuslakimme ja oikeuksien ja vapauksien peruskirjamme mukaan lakiehdotus C-11 on "merkittävä ja vaarallinen ensiaskel kohti internetin hallitsemista hallituksen toimesta".

Professori Michael Geist on hyvä lähde, josta saat lisätietoja C-11:stä.

Tässä professori Geist selittää Kanadan lakiehdotuksen C11 sekä lakiehdotuksen C18 vaikutuksia.

Trudeaun hallinto pyrkii parhaillaan estämään C-11:stä käytävän keskustelun parlamentissa., ja lakiehdotus menee todennäköisesti senaatin äänestykseen syksyllä.

Liittovaltion kansanedustaja Rachel Thomas kertoo varoituksistaan lakiehdotuksesta C-11 täällä:

Tässä on vetoomus Jäsen Thomas mainitsi.

Kansanedustaja Thomas esittää kysymyksiä C-11:n rahoitukseen liittyvistä yksityiskohdista Trudeaun hallituksen Pablo Rodriguezille:

Ryhdy toimiin lakiehdotusta C-11 vastaan

Jos olet huolissasi tästä sananvapauteen ja tiedonsaannin vapauteen kohdistuvasta uhasta, pyydämme sinua tekemään seuraavaa allekirjoittakaa vetoomus C-11:n kumoamiseksija kehotamme kaikkia senaattoreita pysäyttämään lakiehdotuksen C-11. Tässä on kanadalaisen bloggaajan Karen McKennan loistava resurssi, jonka avulla on helppo lähettää sähköpostia kaikille senaattoreillemme nyt ja tulevaisuudessa..

Kiitos, että tutkit tätä tietoa, jaat sen muiden kanssa ja toimit.

Tohtori Mark Trozzi

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi