Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzi & Reiner Fuellmich | Covidin tutkintavaliokunta

Maailman menestynein ryhmäkanteita ajava oikeudenkäyntiasiamies haastattelee Kanadan päivystyslääkäriä, joka puhalsi ilmiantajan.

Tässä on nopeatempoinen, pidäkkeetön, covidien totuuskeskustelu, jossa paljastetaan todisteet ja toimitaan kovaa covidien rikollista yritystä vastaan.  

Oli suuri kunnia olla yhdessä tohtori Reinner Fuellmichin, historian menestyneimmän ryhmäkanteita käsittelevän asianajajan kanssa. Hän haastoi menestyksekkäästi oikeuteen Volkswagonin, Deutsche Bankin ja muut korruptoituneet talousjätit. Hän palautti heidän huonosti ansaitsemansa rahat takaisin uhrien taskuihin.  

Tämä mestari on täysin omistautunut pysäyttämään covidien rikokset ihmiskuntaa vastaan. Hän on kerännyt kattavimmat todisteet ja videotodistukset covidien rikollista yritystä vastaan. Olen iloinen voidessani antaa lisää todisteita hänen pöydälleen ja jakaa näkemyksiä yhdessä. Olen varma, että nautitte tästä keskustelusta ja että teitä kohottaa nähdäksemme, kuinka paljastamme ja strategioimme syytteeseen asettamiseksi covidirikollisia vastaan.

Tohtori Mark Trozzi Coronan tutkintavaliokunta Istunto 104: Sininen kukka. 13. toukokuuta 2022
Koko istunto sisältää: Roberts, tohtori Naomi Wolf, Freddie Ponton, tohtori Mark Trozzi ja tohtori Martin Schwab.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi