Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Optimismia, mutta ei harhakuvitelmia. Tohtori Trozzin päivitys

Lyhyt videoviesti nykytilanteen ja strategioiden arvioinnista

Nyt on kulunut yli kaksi vuotta siitä, kun covid-crimes-against-humanity (covid-rikokset-ihmiskuntaa-vastoin-ihmiskuntaa) käynnistettiin, ja lähes puolitoista vuotta siitä, kun kävelin ulos Ontarion korruptoituneesta lääketeollisuudesta, jätin hyvästit tuloilleni ja sitouduin kaikella ajallani, energialla ja resursseillani tähän taisteluun.  

Olen edelleen täysin sitoutunut. Tässä on lyhyt rehellinen tilannekatsaus.

Arvostan aikaasi ja tukeasi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi