Maailman suurin ivermektiinikokeilu osoittaa, että ivermektiiniprofylaksia toimii.

Lisäksi paljastetaan aiemmin hyvämaineisten lehtien harjoittama tieteellinen korruptio ja selitetään meta-analyysin merkitys.

Koronavirukset ja ACE2-reseptorit

Pakotetut covid-19-injektiot tai niin sanotut "rokotteet" ovat myrkyllisiä ja tappavia. Ne eivät estä tartuntaa eivätkä pysäytä minkään covid-19-muunnoksen leviämistä.

Samaan aikaan halpa ja turvallinen lääke, ivermektiini, ehkäisee tautia ja vähentää sairaalahoitoja ja kuolemantapauksia.

Tohtori Lucy Kerr on Doctors for Life Brasilian perustaja. Huhtikuun 4. päivänä 2022 tohtori Kerr esitteli maailman kaikkien aikojen suurimman ivermektiinitutkimuksen: COVID-19:ssä käytetty ivermektiiniprofylaksi: Koko kaupungin laajuinen, prospektiivinen, havainnointitutkimus, jossa oli 223 128 kohdehenkilöä ja jossa käytettiin Propensity Score Matching -menetelmää. Maailman terveysneuvoston yleiskokoukselle. Tässä tutkimuksessa tarjottiin Brasilian Itajain väestölle turvallisia ivermektiiniannoksia heinäkuusta joulukuuhun 2020. Käytetty ennaltaehkäisevä ivermektiiniannos oli vain 0,2 mg/kg kahtena peräkkäisenä päivänä, ja se toistettiin viidentoista päivän välein. Analyysiin otettiin mukaan 159 561 tutkittavaa: 113 845 (71,3%) ivermektiinin käyttäjää ja 45 716 (23,3%) ei-käyttäjää. Pelkkä ivermektiiniprofylaksi vähensi infektioita 44%, sairaalahoitoja 56% ja kuolemantapauksia 68%.

Myös tällä WCH:n videolla, joka alkaa kohdasta 17:20, brasilialainen endokrinologi, tohtori Flavio Cadegiani, Corpometria-instituutin perustaja, presidentti ja lääketieteellinen johtaja, paljastaa äärimmäisen puolueellisuuden ja räikeän harhaanjohtamisen, jota aiemmin uskottavat lääketieteelliset lehdet käyttävät. Tohtori Cadegiani selittää, miten huolelliset tutkimukset, jotka osoittavat ivermektiinin ja muiden uudelleen käytettävien lääkkeiden hyödyt covid-19:n hoidossa, hylätään ja tukahdutetaan, kun taas huonolaatuisia tutkimuksia, joissa väitetään, että nämä hoidot ovat tehottomia, edistetään. Tämä on tieteellinen petos, joka aiheuttaa kuolemaa ja haittaa.

Miksi näin tapahtuu? "Pandemiaa" koskevaa hätätilaa ja sen poliittista agendaa ei voida pitää yllä, kun käytössä on ivermektiinin kaltainen tehokas hoitomuoto. Lisäksi turvallisen ja tehokkaan hoidon tunnustaminen covidiin estäisi "hätätilaluvan" myöntämisen vaarallisille kokeellisille geneettisille injektioille, joita massoille pakotetaan.

Lopuksi, klo 35:00, tohtori Tess Lawrie selittää lyhyesti meta-analyysin tärkeyden, jotta voidaan välttää sekaannus, joka aiheutuu tutkimuksista, joissa on negatiivisia johtopäätöksiä positiivisista tiedoista huolimatta.

Tohtori Kerr ja tohtori Cadegiani vastaavat kysymyksiin klo 40:00 alkaen.

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi