Paljon kaivattua tietoa, viisautta ja opastusta Brian Peckfordin kanssa

Kunnianarvoisa Brian Peckford puhuu laista Bright Light Newsin kanssa

"Maamme on menettänyt tiensä, olemme menettäneet moraalisen kompassimme, emmekä ole enää demokraattinen yhteiskunta". Toivottavasti saamme sen takaisin, mutta tulee olemaan kova, kova taistelu, jotta saamme takaisin sen, mitä olemme menettäneet."Brian Peckford, Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan toinen kirjoittaja.

Dr Trozzin kuvaus

Kanadasta on tullut lainsuojaton maa. Mahtava ja kunnioitettu Oikeuksien ja vapauksien peruskirja rikosministeri Trudeau ja hänen monet rikoskumppaninsa häpäisevät.

Olemme kiitollisia Bright Light Newsille tästä poikkeuksellisesta haastattelusta, jonka on antanut Kanadan ikoninen ihmisoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen puolestapuhuja Brian Peckford. Peckford oli Newfoundlandin provinssin pääministeri vuosina 1979-1989. Hän on ainoa elossa oleva tekijä Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjassa, jonka hän ja hänen kanssakirjoittajansa sisällyttivät Kanadan perustuslakipakettiin, joka allekirjoitettiin laiksi vuonna 1982.

Nyt 79-vuotiaana Peckford on luopunut hyvin ansaitusta rauhallisesta eläkkeestään taistellakseen entistä kovemmin perustuslakiimme kirjattujen oikeuksien ja vapauksien puolesta, joita Trudeaun diktatuuri ei ole huomioinut ja loukannut.

Premiere Peckfordilla on syvällinen tietämys historiasta, tieteestä, oikeudesta ja politiikasta. Tämä on tilaisuus hyödyntää yhden suurimpiin vanhimpiin ja johtajiin kuuluvan henkilön viisautta ja tietämystä. Meidän kaikkien on Peckfordin tavoin jätettävä mukavuusalueemme ja autettava pelastamaan maamme, itsemme ja tulevat sukupolvet, ennen kuin on liian myöhäistä.  

Kiitos Bright Light Newsin tiimille siitä, että he jatkavat laadukkaan ja rehellisen tutkivan journalismin tuottamista. Kun CBC:lle ja muille MSM:n valehtelijoille syötetään rahaa, jonka sortajat ovat varastaneet veronmaksajilta, Bright Light News työskentelee vapaaehtoisten lahjoitustemme laihalla budjetilla, joka on voidaan tehdä täällä tai et-siirtona osoitteeseen [email protected].

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi