Tohtori Mark Trozzi

Tohtori Katrina Lindley Lasten suojeleminen ja todistaminen lasten puolesta

Johdanto

Tohtori Katrina LIndley pakeni kommunistisesta Jugoslaviasta nuorena aikuisena. Hänen tosielämänkokemuksensa kommunistisen diktatuurin alaisena elämisestä teki hänestä viisaan valtion propagandan ja julkisen petoksen suhteen. Hän on laillistettu lääkäri Teksasissa ja viiden lapsen äiti. Tohtori Lindley kuuluu Maailman terveysneuvoston ohjauskomiteaan, ja hän on syvästi sitoutunut nykyisiin taisteluihimme totuuden, vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. Hän todisti lapsista ja covidista 23. maaliskuuta 2022 USA:n puoluerajat ylittävässä tutkimuksessa, joka koski Yhdysvaltain hallituksen vastausta Covid-19:ään. Tohtori Lindley paljasti seuraavat seikat: lukitushaitat, kuten älykkyysosamäärän lasku ja itsemurhien dramaattinen lisääntyminen; naamiointihaitat, kuten puhehäiriöt ja sosiaaliset kehityshäiriöt; lasten alhainen riski ja lievä sairastuminen koviidiin yhdistettynä suureen immuniteettiin, jonka he kehittävät luonnostaan; ja koviidi-"rokotteiden" hulluus erityisesti lapsille, joilla on haitallisia vaikutuksia, mukaan lukien yksi 2680 nuoresta miehestä, jolle kehittyy tulehtunut sydäntä (sydänlihastulehdus, joka on aina vakava sairaus), ja odotettavissa oleva steriliteetti, joka johtuu injektioiden kerääntymisestä munasarjoihin ja kiveksiin.

Voit seurata tohtori Lindleyn toimintaa hänen kotisivullaan https://www.katlindleydo.com/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Click image for ticket details
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi