Tohtori Katrina Lindley Lasten suojeleminen ja todistaminen lasten puolesta

Johdanto

Tohtori Katrina LIndley pakeni kommunistisesta Jugoslaviasta nuorena aikuisena. Hänen tosielämänkokemuksensa kommunistisen diktatuurin alaisena elämisestä teki hänestä viisaan valtion propagandan ja julkisen petoksen suhteen. Hän on laillistettu lääkäri Teksasissa ja viiden lapsen äiti. Tohtori Lindley kuuluu Maailman terveysneuvoston ohjauskomiteaan, ja hän on syvästi sitoutunut nykyisiin taisteluihimme totuuden, vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. Hän todisti lapsista ja covidista 23. maaliskuuta 2022 USA:n puoluerajat ylittävässä tutkimuksessa, joka koski Yhdysvaltain hallituksen vastausta Covid-19:ään. Tohtori Lindley paljasti seuraavat seikat: lukitushaitat, kuten älykkyysosamäärän lasku ja itsemurhien dramaattinen lisääntyminen; naamiointihaitat, kuten puhehäiriöt ja sosiaaliset kehityshäiriöt; lasten alhainen riski ja lievä sairastuminen koviidiin yhdistettynä suureen immuniteettiin, jonka he kehittävät luonnostaan; ja koviidi-"rokotteiden" hulluus erityisesti lapsille, joilla on haitallisia vaikutuksia, mukaan lukien yksi 2680 nuoresta miehestä, jolle kehittyy tulehtunut sydäntä (sydänlihastulehdus, joka on aina vakava sairaus), ja odotettavissa oleva steriliteetti, joka johtuu injektioiden kerääntymisestä munasarjoihin ja kiveksiin.

Voit seurata tohtori Lindleyn toimintaa hänen kotisivullaan https://www.katlindleydo.com/

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi