Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tapaa kanadalainen ilmiantaja, tohtori Christopher Shoemaker MD

Tässä on tohtori Peter Bregginin äskettäinen haastattelu kanadalaisen lääkärin ja totuudenpuhujan tohtori Christopher Shoemakerin kanssa.

Pehmeäsanainen kanadalainen lääkäri esittelee tietoja, joiden pitäisi pysäyttää lasten maailmanlaajuinen COVID-"rokottaminen". Tässä tohtori Bregginin haastattelussa tohtori Christopher Shoemaker aloittaa kuvaamalla ennennäkemättömiä ja katastrofaalisia kieltoja antaa asianmukaisia lääkkeitä COVID-potilaille. Toisessa osassa hän esittelee hämmästyttävän määrän tietoja, jotka osoittavat, että lasten ja yhteiskunnan kannalta on itse asiassa hyödyllistä, että lapset saavat COVID-taudin, kun taas COVID-"rokotteet" ovat tappavia ja nostavat valtavasti lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kuolleisuutta. Murskaavat johtopäätökset esitetään kokeneen ja asiantuntevan lääkärin rauhallisella otteella. Jos katsot tämän haastattelun, tiedät varmasti, että nämä rokotteet ovat hyödyttömiä lapsille ja nuorille aikuisille ja samalla tappavat traagisesti huomattavan osan heistä.

Tohtori Peter Breggin, joka teki tämän haastattelun tohtori Christopher Shoemakerin kanssa, on kirjoittanut kirjan "COVID-19 ja maailmanlaajuiset saalistajat: Me olemme saalis

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi