Tohtori Mark Trozzi

Etelä-Afrikan presidentti Ramaphosa taipuu neuvostoliittolaisten agendalle

Niin kutsuttu "presidentti" kumartaa covidien agendalle, joka koskee ihmiskunnan käsittelyä ja orjuuttamista.

Tiistaina Etelä-Afrikan kansa odotti jännittyneenä presidentti Cyril Ramaphosan puhetta kansalle "Covid-19-kehityksestä".

Etelä-Afrikassa on monia merkittäviä tiede-, oikeus- ja ihmisoikeusaktivisteja. Tunnen monia heistä ja työskentelen heidän kanssaan. He ovat tuoneet totuuden covidista ihmisten, tuomioistuinten ja poliitikkojen tietoon. Niinpä tiistaina liityin vapaustaistelevien ystävieni joukkoon ja odotin optimistisesti presidentin puhetta.

Kun hän oli aloittamassa puhettaan, haaveilin, että Ramaphosa vain kertoisi joitain yksinkertaisia kovettuneita totuuksia, kuten: todellista pandemiaa ei ole koskaan ollutkaan; PCR on huijausta; Gates, Tedros ja Fauci ovat murhanhimoisia psykopaatteja; injektiot eivät ole oikeita "rokotteita"; injektiot eivät ole turvallisia tai tehokkaita. Unelmassani Ramaphosa ilmoittaisi myös, että kaikki tällaiset injektiot lopetetaan välittömästi, että hallitus sitoutuu tarjoamaan halpaa, turvallista ja kohtuuhintaista rokotehoitoa kaikille, jotka sitä haluavat tai tarvitsevat, että kaikki rokotevelvoitteet olivat laittomia ja perusteettomia ja että ne perutaan välittömästi ja että Etelä-Afrikka liittyy kansainväliseen liittoutumaan, jotta pitkä lista rokoterikollisia, kuten Gates, Tedros, Fauci ja muut, voidaan pidättää ja asettaa syytteeseen. Onnellisessa unelmassani Ramaphosa ilmoittaisi myös, että WHO:n rahoitus lakkautetaan kokonaan ja että se haastetaan oikeuteen yhdessä suurten lääkeyhtiöiden kanssa. Lopuksi hän tekisi tyhjäksi rikoksentekijöiden "vastuuvapauden" puolustuksen, koska rikollisista teoista ei voi saada korvausta. Lopuksi, päiväunelmassani Ramaphosa sitoutuisi tutkimukseen ja hoitoon injektioiden uhreille sekä kaikkien 5G-mastojen riisumiseen aseista varmuuden vuoksi.

Kun Ramaphosa alkoi lukea teleprompteria, hän ilmoitti valitettavasti, että Etelä-Afrikka on "siirtymässä pandemian kolmanteen vuoteen". Hän väitti, että Etelä-Afrikassa oli 3,7 miljoonaa "tapausta" ja lähes 100 tuhatta "kirjattua covid-19-kuolemaa". Hänen puheestaan puuttui rehellisyys, todellinen tiede tai uskottava johtajuus. Se oli vain seuraava peli pitkään jatkuneessa ja pahoinpitelyä aiheuttavassa yksinkertaisessa Simon sanoo -leikissä. Valitettavasti Etelä-Afrikan presidentti on globalistien sätkynukke, ja hänen pitäisi saada vain maanpetoksesta ja huonosta näyttelemisestä annetut palkkiot.

Jos haluatte kuulla Etelä-Afrikan version WEF:n ja WHO:n käsikirjoituksesta, tässä on video. Voimme odottaa, että heidän kätyrinsä esittävät saman viestin ympäri maailmaa. Ainoa totuus siinä on se, että se on todella rikollisen kovisyrityksen nykyistä propagandaa.

Eteläafrikkalaisten älykkäät kommentit

Vaikka Ramaphosan puheen sisältö ei ollut sen verran vessapaperin arvoinen, että sitä olisi voinut kirjoittaa siihen, Etelä-Afrikan kansa esitti monia ytimekkäitä ja älykkäitä kommentteja.

Bournville Bill: " Tämän miehen pitäisi saada Oscar-palkinto hänen sydäntäsärkevästä ja empaattisesta puheestaan . Ei lainkaan vakuuttavuudesta vaan siitä, että hän pystyy puhumaan niin pitkään rikkomatta roolihahmoaan ja pitämään kasvonsa suorina tietäen, että hänen puheensa on vain yksi iso kasa paskaa. "

Wayne Pillay: Pillay: "Tarvitsemme tietoa kiireellisemmistä asioista. Sähkökatkoista, vesipulasta, siitä, mitä teette hillitäksenne rikollisuutta, joka on lisääntynyt, ja ennen kaikkea inflaatiosta."

Celia Coles: "Se antaisi terveysministeriölle valtavan vallan valvoa väestöä, mukaan lukien rajoitusten pitäminen voimassa loputtomiin.

Harold Nkgudi: "Totta puhuen maailman pitäisi ottaa oppia Afrikasta. Kun rokotteiden saanti on vähäisintä ja kuolemantapauksia on vähemmän, luonnollinen immuniteetti on epäilemättä paras vaihtoehto, ja jossain presidentti myönsi sen puheessaan. Asia on loppuun käsitelty."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi