Nopea katsaus laittomien ihmiskokeiden historiaan

Ne, jotka jättävät historian huomiotta, ovat tuomittuja toistamaan sitä.

Yleisesti ottaen ihmiset, jotka ovat perehtyneet historiaan, tukevat harvemmin covidien agendaa tai alistuvat pakkoruiskutuksiin. Tässä on kuuden minuutin pikakurssi joistakin laittomista lääketieteellisistä kokeista, joita on tehty viattomille ihmisille viime vuosisadan aikana ja jotka ovat johtaneet nykyisiin covidien rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

Tiesitkö, että lähes puolet kaikista saksalaisista lääkäreistä liittyi natsipuolueeseen 1900-luvun puolivälissä?? 

Monet ihmiset, minä mukaan lukien, ihmettelevät: miten niin monet lääkärit voivat omistautua epätieteelliselle ja pahalle covidien agendalle?

Yksi yksinkertainen vastaus on palkinnon saaminen ja rangaistuksen välttäminen. Se on aivan kuin älykkään koiran kouluttaminen. Covid-ohjelman ja lääkäreiden tapauksessa palkkio on helppo raha ja helppo työ; covid on tuottoisaa peliä kuuliaiselle lääkärille. Sitä vastoin covid-agendan vastustaminen ja oikean lääketieteen harjoittaminen tällä hetkellä johtaa vakaviin taloudellisiin ja ammatillisiin hyökkäyksiin lääketieteen sääntelyelinten, kuten minun tapauksessani CPSO:n, taholta.

Tässä on paljon monimutkaisempi ja historiallisempi vastaus. Se löytyy artikkelista, joka julkaistiin 3. lokakuuta 2012 International Journal of Law and Psychiatry -lehdessä. Artikkelin otsikko "Why Did So Many Doctors Join The Nazi Party" sisältää tämän tiivistelmän:

Weimarin tasavallan aikana 1900-luvun puolivälissä yli puolet kaikista saksalaisista lääkäreistä liittyi varhain natsipuolueeseen, mikä ylitti kaikkien muiden ammattikuntien puoluekannatuksen. Saksan lääkäriseuralla oli jo varhain keskeisin rooli natsien lääketieteellisessä ohjelmassa, joka alkoi juutalaisten lääkäreiden marginalisoinnilla, jatkui pakotettuihin "kokeisiin", "eutanisaatioon" ja sterilisaatioon ja huipentui kansanmurhaan, joka huipentui juutalaisten ja muiden natsi-ideologian karrikoimien ja demonisoimien juutalaisten ja muiden ihmisten joukkomurhan lääketieteellistämiseen. Kun otetaan huomioon lääkärin vala "ei saa vahingoittaa", monet sodanjälkeiset eettiset analyysit ovat yrittäneet saada tolkkua näistä näennäisen paradoksaalisilta vaikuttavista julmuuksista. Miksi lääkärit toimivat näin? Kuitenkin vain harvat ovat yrittäneet selittää, miksi ylivoimainen osa Saksan lääkäriseurasta ylipäätään ilmoittautui natseiksi.

Tässä artikkelissa selvitetään tätä paradoksia tarkastelemalla joitakin keskeisiä haavoittuvuuksia, motiiveja ja rationalisointeja, jotka ovat saattaneet altistaa saksalaiset lääkärit natsien jäsenyydelle - ammatillisia haavoittuvuuksia lääkäreiden keskuudessa yleensä (yhdenmukaisuuden ja auktoriteettien tottelevaisuuden arvostaminen, saastumisen ehkäisemisen arvostaminen ja kuoleman torjunta), ja perusintressi biolääketieteellistä tietoa ja tutkimusta kohtaan), taloudelliset tekijät ja motiivit (jotka liittyvät lääkärien taloudelliseen epävarmuuteen ja taloudellisen nousun kannustimiin) sekä natsien ideologiset ja historialliset rationalisoinnit (uskomukset sosiaalidarwinismista, eugeniikasta ja sosiaalisesta organismista pyhänä). Erityisen tärkeää tulevan tutkimuksen ja koulutuksen kannalta on tapa, jolla juutalaisten lääkärikollegojen vainoaminen rationalisoitiin itse lääketieteellisen etiikan nimissä. "Natsi-lääketiedettä" ruokkineiden voimien asianmukainen tarkastelu on erittäin tärkeää, sillä se voi tuoda esiin ne olosuhteet ja motiivit, jotka tekevät lääkäreistä alttiita lääketieteen väärille sovelluksille, ja ohjata meitä ehkäisemään tulevia väärinkäytöksiä.

Tässä on koko artikkeli: Miksi niin monet saksalaiset lääkärit liittyivät natsipuolueeseen varhain? Omar S. Haque, Julian De Freitas, Ivana Viani, Bradley Niederschulte ja Harold J. Bursztajn.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi