Ottawa | Nopea kollaasi etulinjasta

Tänään meillä on viisi lyhyttä uutista jaettavana kanssanne.

Tohtorit Alexander, Hodkinson ja Bridle. MP Lightboundin sivut vapauden kanssa. Intian suurlähettiläs haukkuu Trudeaun petturuutta. Suuret rekkakuskimme ja "kotimainen terroristi".

1.

Intian Kanadan-suurlähettiläs Deepak Vohra haukkuu Trudeaun petturuutta. 1 minuutin video. "Suojelen sorrettua, vaikka hän olisi viholliseni. Mutta en koskaan anna anteeksi petturille, vaikka hän olisikin ystäväni."

2.

Tohtori Paul Alexander ja tohtori Roger Hodkinson palvelevat edelleen kanadalaisia Kanadan vapausliikkeen etulinjassa. Tämä on myöhäisillan lehdistötiedote, jonka Truckers Freedom -järjestön johto on antanut yhdessä hyvien lääkäreiden kanssa 7. helmikuuta 2022. 17 minuuttia.

3.

Kunnioitus kuuluu Quebecin liberaalipuolueen kansanedustajalle Joel Lightboundille, joka on liittynyt totuuden ääniin, jotka vaativat lopetettavaksi lehmien hyväksikäytön. Tätä me tarvitsemme eettisiä kansanedustajia, jotka puolustavat perustuslakia ja edustavat äänestäjiään eivätkä vain noudata puoluerajoja.
Kansanedustaja Lightbound sanoo, että liberaalipuolueen eripuraisen politiikan, joka leviää rekkakuskien ulkopuolelle ja laajemminkin yhteiskuntaan, on loputtava ja että kaikki sikatoimenpiteet ja rokotevelvoitteet on arvioitava uudelleen.

4.

Tohtorit Bridle, Alexander ja Hodkinson kutsuvat liittovaltion terveysviranomaiset tohtorit Tam, Njoo ja Deeks rakentavaan ulkoilmakeskusteluun perjantaina 11. helmikuuta 2022.

Mediatiedote:

OTTAWA - Vapaussatoa tukevat lääkärit kutsuvat johtavat terveysviranomaiset osallistumaan julkiseen tieteelliseen foorumiin, jossa COVID-19:n, lääketieteen, immunologian, epidemiologian ja virologian asiantuntijat, mukaan lukien tohtori Byram Bridle, tohtori Paul Alexander ja tohtori Roger Hodkinson, osallistuvat avoimeen ja oikeudenmukaiseen keskusteluun liittovaltion hallituksen johtavien terveyshallinnon edustajien, tohtori Theresa Tamin ja tohtori Howard Njoon sekä kansallisen rokotusneuvontakomitean puheenjohtajan, tohtori Shelley Deeksin, kanssa. Lue lisää

  • Erityiskiitokset ystävillemme osoitteessa Kirkas Light Uutiset loistavasta Ottawan tilannetta käsittelevästä journalismista.

5.

Lopuksi, tässä on yksi niistä "kotimaisista terroristeista", joista Justin Trudeau varoitti meitä:

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: . Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi