Päivityksiä maailmansodan etulinjoilta

Suorapuheinen ja tiivis keskustelu nykyisestä tieteestä, politiikasta, rikollisuudesta, oikeudesta, strategiasta, varoista ja toivosta.

Kuvaus

Wayne Peters jatkaa Kanadan johtavassa asemassa vanhan aikakauden tutkivassa toiminnassa journalismi, julkisuus koulutusja vapausaktivismiTohtori Trozzi ja Wayne sukeltavat syvälle nykyiseen tieteeseen, politiikkaan, rikollisuuteen, aktivismiin ja polkuun kohti oikeutta ja vapautta. He keskustelevat myös voimavaroista ja strategioista, joiden avulla voimme poistua covidien sodasta ja rakentaa uudelleen fyysisen, henkisen ja sosiaalisen terveytemme.

Kiitos Wayne ja tiimit Mitä kuuluu Kanada ja Etiikka yli pelon.

Haastattelun alkupuolella on joitakin lyhyitä dataongelmia, mutta selvitimme ne, ja haastattelu on selkeä.
Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi