Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Päivityksiä maailmansodan etulinjoilta

Suorapuheinen ja tiivis keskustelu nykyisestä tieteestä, politiikasta, rikollisuudesta, oikeudesta, strategiasta, varoista ja toivosta.

Kuvaus

Wayne Peters jatkaa Kanadan johtavassa asemassa vanhan aikakauden tutkivassa toiminnassa journalismi, julkisuus koulutusja vapausaktivismiTohtori Trozzi ja Wayne sukeltavat syvälle nykyiseen tieteeseen, politiikkaan, rikollisuuteen, aktivismiin ja polkuun kohti oikeutta ja vapautta. He keskustelevat myös voimavaroista ja strategioista, joiden avulla voimme poistua covidien sodasta ja rakentaa uudelleen fyysisen, henkisen ja sosiaalisen terveytemme.

Kiitos Wayne ja tiimit Mitä kuuluu Kanada ja Etiikka yli pelon.

Haastattelun alkupuolella on joitakin lyhyitä dataongelmia, mutta selvitimme ne, ja haastattelu on selkeä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi